Ώρα για άσκηση: 10 επιλογές για να γίνεις η πρωταγωνίστρια του γυμναστηρίου!

04.03.2020
Ώρα για άσκηση: 10 επιλογές για να γίνεις η πρωταγωνίστρια του γυμναστηρίου!
Μην βιαστείς να ξεκινήσεις προπόνηση αν πρώτα δεν επεξεργαστείς εκτενώς το κομμάτι της εμφάνισης σου στο γυμναστήριο.

Ακόμη όμως και αν έχεις ήδη επιλέξει το πρόγραμμα που θα ακολουθήσεις ποτέ δεν είναι αργά για να ασχοληθείς με το αθλητικό σου στυλ που τόσο αγαπάς και γιατί όχι να βρεις και τον κατάλληλο αθλητικό εξοπλισμό πέρα από τα ρούχα. Η επιλογή των ρούχων γυμναστικής δεν είναι ένα ακόμη υποκειμενικό θέμα ή μόνο θέμα μόδας, αλλά κάτι πολύ περισσότερο.

Έχοντας επιλέξει σωστά, αποκομίζεις:

  • Προστασία από τραυματισμούς
  • Καλή διάθεση, ευεξία και θετικό κίνητρο για την άσκηση
  • Υγιεινή – αποβολή του ιδρώτα, της υγρασίας
  • Αποφυγή των ερεθισμών
  • Άνεση στις κινήσεις & απορρόφηση κραδασμών

Οι επιλογές είναι πολλές για σένα που πήρες την απόφαση να ασχοληθείς με την άσκηση αλλά και για σένα που γυμνάζεσαι συστηματικά. Η άσκηση μπορεί να φαίνεται αθώα όμως δεν είναι και είναι κρίμα να τραυματιστείς μόνο και μόνο επειδή δεν φρόντισες από την αρχή για κατάλληλα ρούχα και εξοπλισμό.

Η ενδυμασία στο γυμναστήριο ποικίλει ανάλογα με το τι αθλητική δραστηριότητα επιλέγει να ακολουθήσει κάποιος ενώ σημαντικό ρόλο παίζει και η εποχή. Διάφορές υπάρχουν σε γενικές γραμμές, όμως τα περισσότερα μέρη της αθλητικής ενδυμασίας μέσα στο γυμναστήριο είναι κοινά. Είναι γνωστό πως το ενδυματολογικό κομμάτι δρα θετικά στην ψυχολογία ώστε να μην εγκαταλείψεις την προσπάθεια, βλέποντας στον καθρέπτη την διαφορά από προπόνηση σε προπόνηση.

Το womenonly.gr βρήκε τα κατάλληλα αθλητικά ρούχα για σένα στο MYPROTEIΝ.

Μπες στο myprotein.gr και βρες αυτό που θέλεις.