Kim Kardashian: Έτσι έχασα 10 κιλά [video]

26.08.2018
Kim Kardashian: Έτσι έχασα 10 κιλά [video]
Όλο και πιο αδύνατη εμφανίζεται η μικροσκοπική reality star, αλλά δεν διστάζει να μοιραστεί τα μυστικά της On camera.

"Ήμουν 63 κιλά ανέκαθεν και τώρα είμαι 53", καμαρώνει στον φακό του E! News η Kim Kardashian και εξηγεί αμέσως πώς τα κατάφερε και μάλιστα "χωρίς πολλή αερόβια άθληση".

"Γυμνάζομαι πολύ σκληρά καθηρινά στο γυμναστήριο. Περίπου 1,5 ώρα κάθε μέρα. Κάνω πολλά βάρυ και όχι πολύ cardio [δηλαδή αερόβια άθληση]" αποκαλύπτει η Kim τονίζοντας ότι της πήρε αρκετό χρόνο μέχρι να δει αποτελέσματα.

"Χρειάστηκε να περιμένω πολύ μέχρι να δω αποτελέσματα, αλλά δεν τα παράτησα. Αν επιμένεις σε κάτι και είσαι συνεπής, πάντα βλέπεις αποτελέσματα στο τέλος"

Βέβαια, εκτός από τη γυμναστική, που είναι πολύ σημαντική, η 37χρονη reality star και μητέρα τριών παιδιών, άλλαξε και βασικά σημεία της διατροφής της.

"Δεν τρώω ζάχαρη, όπως έτρωγα πια. Δεν μου ταιριάζει πια. Εκπαιδεύτηκα, κατά κάποιον τρόπο, να τρώω πιο υγιεινά. Παλιότερα έτρωγα τα πάντα. Και το απολάμβανα... Τώρα όμως το ελέγχω όλο αυτό!"

Έχει όμως μια αδυναμία στην οποία υποκύπτει αραιά και που: "Λατρεύω το παγωτό Haagen Daz" παραδέχεται η Kim και την καταλαβαίνουμε!

Αυτό το διάβασες; 9 βραδινές συνήθειες που καταστρέφουν τη μέρα σου

Ιδού και το βίντεο με τη συγκεκριμένη συνέντευξη.