SEX

10 κινήσεις που τον ανάβουν στο λεπτό!

31.01.2012
Οι έρευνες το λένε καθαρά: το καθημερινό σεξ δυναμώνει το σπέρμα, αυξάνει τη γονιμότητα και βοηθά στη συνέχιση του ανθρώπινου είδους. Ωστόσο, εσύ συνεχίζεις να εξασκείς το άθλημα μια φορά στο τόσο. Εμείς σου δίνουμε τα κλειδιά για ν' ανοίξεις όλα τα καυτά σημεία του κορμιού του.

Αν όμως το ενδιαφέρον του καλού σου για το σεξ ανταγωνίζεται το ενδιαφέρον του για τα ψώνια στο σούπερ μάρκετ, με αποτέλεσμα να επιδίδεστε και στα δύο με την ίδια συχνότητα (βλ. μία φορά τη βδομάδα), σου προσφέρουμε τα κλειδιά για να τον ανάψεις στη στιγμή και να εντάξεις το άθλημα στο καθημερινό σας πρόγραμμα.

1. Εξερεύνησε το κορμί του σπιθαμή προς σπιθαμή: μπορείς για εσένα να είναι αρκετό ένα χάδι στο αυτί ή ένα πείραγμα στις ρώγες, αυτό δεν σημαίνει πως ο καλός σου (αλλά και όλα τα αρσενικά) λειτουργούν με τον τρόπο που θέλεις εσύ. Ξεκίνα ένα εξερευνητικό ταξίδι σε όλο το σώμα του. Βρες τα σημεία που είναι πιο ευαίσθητα και μην ασχολείσαι μόνο με την μικρή περιοχή του. Ακόμα και ένα χάδι στα μαλλιά του, είναι ικανό να τον ξεσηκώσει!

2. Βρες το δικό του σημείο G: κι όμως διαθέτει και αυτός το δικό του σημείο G. Το ανδρικό, όπως λέγεται, σημείο G, βρίσκεται μπροστά στον προστάτη, ο οποίος με τη σειρά του βρίσκεται γύρω από την ουρήθρα στον αυχένα της ουροδόχου κύστης. Ο αδένας αυτός βοηθά την κίνηση των σπερματοζωαρίων προς τον κόλπο λίγο πριν την εκσπερμάτωση του αγαπημένου σου.

3. Μίλα του, ναι, μίλα του: μην δίνεις και τόση σημασία στις γενικότητες περί σεξ. Μπορεί να λέγεται πως οι ανδρικές ερωτογενείς ζώνες είναι κάποιες συγκεκριμένες, αλλά μην αποκλείεις τον προσωπικό παράγοντα. Ο αγαπημένος σου έχει τα δικά του σεξοκουμπιά, που μπορεί να συμπίπτουν με αυτά των υπολοίπων ανδρών αλλά μπορεί και όχι!

4. Το πέος του δεν είναι παιχνίδι: σίγουρα το πέος (ειδικά στην κατάσταση διέγερσης) είναι αρκετά ευλύγιστο και εύκαμπτο. Πάρα ταύτα, δεν πρέπει να αντιμετωπίζεις το πέος και τους όρχεις του σαν παιχνίδια που μπορείς να πιέζεις, να τραβάς και να ζουλάς ανεξέλεγκτα και με όλη σου τη δύναμη.

5. Κάνε στην άκρη (ή ακροποσθία): η ακροποσθία είναι η μικρή λεπτή επιδερμίδα που καλύπτει τη βάλανο στην κορυφή του πέους. Δεν έχει τόσο σημασία το όνομα της αλλά οι ιδιαίτερα ερεθιστικές ιδιότητες που διαθέτει. Μην ασχολείσαι μόνο με τη βάλανο, αλλά μοίρασε τα χάδια και τα φιλιά σου και σε αυτό το μικρό, γεμάτο νευρικές απολήξεις, κομμάτι δέρματος.

6. Ένα στοματικό δεν είναι ποτέ αρκετό: όπως είχε πει ένα γνωστός, ένα στοματικό δεν είναι ποτέ αρκετό. Δεν υπάρχει περίπτωση να βαρεθεί ποτέ τα χάδια και τα φιλιά σου στα γεννητικά του όργανα. Οπότε, μένει να εξοικιωθείς με την ιδέα, να αγαπήσεις το πέος και τους όρχεις του και να γίνετε πολύ καλοί φίλοι. Αν βρεις άντρα που να μην του αρέσει το στοματικό, σε προκαλώ να μου το πεις.

7. Ναι στο ερωτικό μασάζ: μην θεωρείς πως το μασάζ είναι μόνο χαλαρωτικό και ιδανικό για να τον στείλεις για ύπνο. Ένα καλό ερωτικό μασάζ μπορεί να τον ξεσηκώσει, να το διεγείρει τόσο και να απολαύσεις και συ τον καλύτερο οργασμό του κόσμου.

8. Παίξε μπαλίτσα κορίτσι μου: δεν ευνοούμε μπαλίτσα ακριβώς, για τα μπαλάκια του μιλάμε. Μην ξεχνάς να δείχνεις όσο ενδιαφέρον χρειάζεται στους παραμελημένους από πολλές ανδρικούς όρχεις.

9. Τα κοπλιμέντα να (ΜΗΝ) λείπουν: φυσικά, το ότι έχει ωραία μάτια, δεν πιάνει σαν κομπλιμέντο. Αυτό που θέλει να ακούσει για να επιβεβαιώσει τον ανδρισμό του, είναι ότι πως έχει τεράστιο πέος και πως είναι πιο καυτός από τον Μπραντ Πιτ.

10. Η νύχτα θέλει έρωτα: δείξε το πόσο θέλει να κάνεις έρωτα μαζί του κάθε στιγμή. Για να ξεκλειδώσεις το κορμί του, πρέπει να του δείξεις πως είσαι διαθέσιμη (μόνο για εκείνον) και πως θέλεις να το κάνετε πάντα και παντού. Φιλιά, αγκαλιές, χουφτώματα και τραβήγματα είναι μέσα στο παιχνίδι, επιβάλλοντια δηλαδή.