SEX

Οδηγός για αξέχαστο one night stand

03.12.2008
Είτε σου έχει συμβεί, είτε προσδοκάς να το πάθεις, το one night stand, είναι μια εμπειρία που κάθε σεξουαλικά ολοκληρωμένη γυναίκα θα ήθελε να ζήσει. Για να μην καταλήξεις σαν τη Σολωμού με τον Μάριο Αθανασίου με ένα μωρό στην αγκαλιά μετά το σεξ της μιας βραδιάς, ακολούθησε μερικές μικρές συμβουλές και κάνε το one night stand αξέχαστο.

Είτε σου έχει συμβεί, είτε προσδοκάς να το πάθεις, το one night stand, είναι μια εμπειρία που κάθε σεξουαλικά ολοκληρωμένη γυναίκα θα ήθελε να ζήσει. Για να μην καταλήξεις σαν τη Σολωμού με τον Μάριο Αθανασίου, με ένα μωρό στην αγκαλιά μετά το σεξ της μιας βραδιάς, ακολούθησε μερικές μικρές συμβουλές και κάνε το one night stand αξέχαστο για τους σωστούς λόγους.

1. Ο σωστός υποψήφιος

Αν έχεις ήδη σκεφτεί πως αυτό που λείπει από τις σεξουαλικές εμπειρίες σου, είναι το σεξ της μιας βραδιάς, πρέπει να αποφασίσεις το πιο σημαντικό, δηλαδή το ποιος θα είναι ο παρτενέρ σου. Μπορείς να επιλέξεις κάποιον από το ευρύτερο φιλικό περιβάλλον. Τα πάρτυ Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς προσφέρονται για λίγο εορταστικό σεξ της μιας φοράς με εκείνον τον καυτό κούκλο φίλο του τρίτου ξαδέρφου.

Στην περίπτωση που δεν έχεις αποφασίσει τίποτα, αλλά η προοπτική του σεξ σου προκύπτει με έναν άγνωστο και ενώ έχεις γονατίσει ένα μπουκάλι σαμπάνιας, πρέπει να είσαι λίγο πιο προσεκτική και να ζυγίσεις καλά (όσο μπορείς δηλαδή) το πόσο θέλεις να προχωρήσεις.

Και στις δύο παραπάνω περιπτώσεις οι κανόνες που ισχύουν τουλάχιστον στην επιλογή είναι περίπου οι ίδιοι: σκέφτεσαι το τώρα, δεν κάνεις μακροπρόθεσμα σχέδια για γάμους και πανηγύρια και διαλέγεις τον πιο ελκυστικό υποψήφιο, αυτόν που σκέφτεσαι πως θα μπορούσε να σου κάνει το καλύτερο σεξ.

2. Σπίτι μου, σπίτι σου ή και κάπου άλλου;

Αν ζεις μόνη, μπορείς να το καλέσεις σπίτι σου, παίρνοντας το ρίσκο να μπλέξεις με ψυχάκια που θα σε παρακολουθεί μέχρι να του κάνεις ασφαλιστικά μέτρα. Αν επιμείνει να πας σπίτι του, φρόντισε να μένει μόνος του, για να αποφύγεις τις συστάσεις με όλη την οικογένεια το πρωί που θα φεύγεις. Αν ο παρτενέρ είναι άγνωστος, πρόσεξε την ασφάλειά σου. Πρέπει να ενημερώσεις μια φίλη που εμπιστεύεσαι για την ακριβή διεύθυνση που βρίσκεσαι.

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει κάποιος προσωπικός χώρος διαθέσιμος, μπορείτε πάντα να επιλέξετε κάποιο από τα ξενοδοχεία, που διαθέτουν δωμάτια για "ημιδιαμονή", (βλ. ένα στα γρήγορα) που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για κάποιες ώρες με μειωμένες τιμή. Αν δεν σου έχει ξανατύχει και για να μην φρικάρεις από την ατμόσφαιρα των ξενοδοχείων 'ΧΧΧ', μπορείτε να καταφύγετε σε κάποιο από τα μικρά, κλασικά, τουριστικά ξενοδοχεία που διαθέτουν καάποια δωμάτια και για τέτοια χρήση.

3. Καθαριότητα και υγιεινή

Η προσωπική καθαριότητα, δική σου και δική του, είναι απαραίτητη και δεν πρέπει να την διαπραγματευτείς. Όταν φτάσετε σπίτι του ή σπίτι σου, κάνε ένα καυτό μπάνιο για να μοσχομυρίζεις στο κρεβάτι. Το ίδιο θα πρέπει να κάνει και ο παρτενέρ σου για να αποφύγετε δυσάρεστες οσμές κατά τη διάρκεια του σεξ.

4. Ο εσωτερικός κόσμος

Και δεν εννοούμε τον κόσμο των συναισθημάτων, αλλά τον κόσμο των εσωρούχων. Μια σωστή κυρία πρέπει να είναι πάντα έτοιμη για λίγο αυθόρμητο σεξ. Τα τεράστια κυλοτάκια της Μπρίτζετ Τζόουνς, δεν θα ανεβάσουν τη λίμπιντο του πιθανού σου παρτενέρ. Φρόντισε να κυκλοφορείς με καθαρά και σέξυ εσώρουχα. Προτίμησε το σετ εσωρούχων (σουτιέν και στρινγκ) σε μαύρο ή κόκκινο σατέν, που έχουν εγγυημένα αποτελέσματα. Αν βρεθείς απροετοίμαστη, γδύσου εντελώς. Καλύτερα να σε δει γυμνή, παρά φορώντας τη σκελαία του Ναυτικού.

5. Για σένα νοιάσου, προφυλάξου

Το πιο σημαντικό στοιχείο στο θέμα του one night stand είναι οι προφυλάξεις. Πριν προχωρήσετε στο ψητό της πράξης, φρόντισε να του φορέσεις το σκουφάκι του. Για κανένα, μα για κανένα λόγο μην ενδώσεις χωρίς προφυλακτικό. Ακόμα κι αν παίρνεις αντισυλληπτικά που θα σε προφυλάξουν από μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη, ο κίνδυνος των Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενων Νοσημάτων παραμονεύει. Ειδικά στην περίπτωση του σεξ με έναν άγνωστο, η ελεύθερη συνεύρεση μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπη, ακόμα και με το ΑIDS.

6. Στο ψητό

Διεκδίκησε την ικανοποίησή σου. Φρόντισε να πάρεις μια καλή μερίδα από τα προκαταρκτικά, προτού περάσετε στο κυρίως πιάτο. Ακόμα κι αν εκείνος βιάζεται, πρέπει να του δείξεις ποιος έχει τον έλεγχο. Το πλεονέκτημα πως δεν έχεις δεσμό με το συγκεκριμένο άτομο θα πρέπει να σε απελευθερώσει. Δεν χρειάζεται να πεις ναι σε ότι σου ζητήσει. Το ότι συναίνεσες στη συγκεκριμένη σεξουαλική εμπειρία, δεν σημαίνει πως του έδωσες το δικαίωμα να κάνει ό,τι του αρέσει. Βάλε από την αρχή κάποια όρια, για να μην μετανιώνεις το επόμενο πρωινό.

Το σεξ της μιας βραδιάς είναι μια σεξουαλική εμπειρία στην διάρκεια της οποίας πρέπει να υπερέχει το άγριο πάθος. Εξάλλου, στο σεξ της μιας βραδιάς δεν χρειάζεται να μπλέκεις το μυαλουδάκι σου με συναισθήματα που περιπλέκουν την συνεύρεση σε μια τυπική σχέση. Εδώ υπερέχει το καθαρό, αχαλίνωτο σεξ.

Να περιποιηθείς το πέος του ή όχι; Εδώ αγγίζεις ένα πολύ λεπτό ζήτημα. Εφόσον συμφωνείς στο σεξ της μιας βραδιάς, οφείλεις να ξεπεράσεις δισταγμούς και ανασφάλειες και να το ζήσεις. Δεν χρειάζεται να ντρέπεσαι μήπως σε παρεξηγήσει ο παρτενέρ αφού δεν είστε σε σχέση. Κάνε μόνο όσα θέλεις να κάνεις. Στο συγκεκριμένο ερώτημα προτείνουμε να τον περιποιηθείς, αφού σε έχει περιποιηθεί εκείνος προηγουμένως.

Ναι ή όχι στο πρωκτικό; αν είναι η πρώτη φορά που το κάνεις με κάποιον, καλό θα ήταν να το σκεφτείς καλύτερα. Ένας μόνιμος σύντροφος θα έδινε μεγαλύτερη σημασία στον πόνο που μπορεί να νιώσεις. Αν σκοπεύεις να προχωρήσεις, κάντο αλλά με προφυλάξεις πάντα.

Αν δεν σε ικανοποιεί: μην περιμένεις να το πεις στο τέλος. Έχεις μια μοναδική ευκαιρία να διεκδικήσεις τον οργασμό. Πες του καθαρά τι λάθος κάνει πάνω στη στιγμή της πράξης, γιατί δεν θα έχεις άλλη ευκαιρία (μαζί του). Αν δεν νιώσεις την ικανοποίηση, θα μετανιώνεις για την απόφασή σου αργότερα.

Αν το πέσεις σε μέγεθος ? φασολάκι; μην καταριέσαι την τύχη σου. Άλλωστε, πως θα μπορούσες να το γνωρίζεις; Δεν χρειάζεται να τον εξευτελίσεις εκείνη τη στιγμή. Αφού μπήκες στο χορό, χόρεψε. Υπάρχουν τα χείλια, τα δάχτυλα και η γλώσσα του που μπορούν να σε διασκεδάσουν εξίσου.

7. Οι λεπτομέρειες να λείπουν

Επειδή επέλεξες να κάνεις μαζί του σεξ ένα βράδυ, δεν σημαίνει πως πρέπει να τον ενημερώσεις για το πού μεγάλωσες, πώς λένε τη μαμά σου και πού συχνάζεις κάθε Σάββατο βράδυ. Αν θέλεις να αναπτύξεις μια βαθύτερη σχέση μαζί του, λάβε σοβαρά υπόψιν την περίπτωση εκείνος να προτιμά να μην θυμάστε το συγκεκριμένο βράδυ. Επειδή η Σολωμού με τον Αθανασίου τα έφτιαξαν μετά το one night stand, δεν είναι αυτονόητο πως θα έχετε κι εσείς την ίδια τύχη. Από την άλλη πλευρά, αν δεις πως εκείνος επιμένει να σε ξαναδεί, κι εσύ δεν έχεις την ίδια γνώμη απόφυγε τον.

Οκτώ ατάκες που δεν θέλεις ν' ακούσεις μετά το σεξ της μιας βραδιάς

  • Ελπίζω να ξέρεις πως το σημερινό δεν σημαίνει τίποτα.
  • Λυπάμαι που θα φύγω αλλά με περιμένει η γυναίκα μου στο σπίτι.
  • Θα ήθελα να μείνω για πρωινό αλλά έχω ραντεβού για εξετάσεις στο νοσοκομείο σε μία ώρα.
  • Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι μια τόσο θερμή κοπέλα θα ήταν τόσο σεμνή στο κρεβάτι.
  • Όχι, αυτό το καρούμπαλο στο ταβάνι δεν είναι ανιχνευτής καπνού, είναι η διαδικτυακή μου κάμερα.
  • Αυτή η γλωσίτσα χρειάζεται λίγο παραπάνω εξάσκηση.
  • Τελικά, έπρεπε να διαλέξω την κολλητή σου...
  • Σε πειράζει να σε πληρώσω με πεντόευρα;