SEX

Οι 5 σεξουαλικές στάσεις που μπορούν να σε ηρεμήσουν και να σε απαλλάξουν από το στρες

09.05.2020
Οι 5 σεξουαλικές στάσεις που μπορούν να σε ηρεμήσουν και να σε απαλλάξουν από το στρες
Η αλήθεια είναι ότι τις περισσότερες μέρες, ζούμε μια αδιαμφισβήτητα αγχωτική κατάσταση. Μεταξύ της δουλειάς, της οικογένειας και όλων των άλλων που κάνουν το κεφάλι σου να γυρίζει, κάθε πολύτιμος ελεύθερος χρόνος πρέπει να αξιοποιηθεί για να μπορέσεις να χαλαρώσεις. Όταν, μάλιστα, πρόκειται για τη σεξουαλική σου ζωή - προγραμματισμένη, αραιή ή προσεκτικά «χορογραφημένη» γύρω από τα παιδιά που κοιμούνται - ίσως θα θελήσεις να επικεντρωθείς σε στάσεις «χαμηλών τόνων» και κινήσεις που μεγιστοποιούν την ευχαρίστηση και απομακρύνουν την πίεση. Για να σε βοηθήσουμε να διατηρήσεις μια υγιή σεξουαλική ζωή, έχουμε συλλέξει μερικές από στάσεις που κάνουν το σεξ μια χαλαρωτική εμπειρία που απομακρύνει το άγχος.

Κουτάλι

Υπάρχουν λίγες στάσεις που δημιουργούν ένα τόσο χαλαρό και τρυφερό κλίμα. Κάθησε στα πλάγια και και άφησε τον σύντροφο σου να διεισδύσει από την πίσω πλευρά σου, την ώρα που τα χέρια σου είναι ελεύθερα να κρατήσουν ένα sex toy ή να εξερευνήσουν άλλες ερωτογενείς ζώνες στο σώμα. Μπορείς επίσης να ελέγξεις το βάθος της διείσδυσης ανάλογα με το πώς λυγίζεις τα πόδια σου.

Λωτός

Τόσο ευλύγιστη όσο ακούγεται, η στάση λωτός είναι ένας σούπερ χαριτωμένος τρόπος να έρθεις κοντά με τον σύντροφό σου. Ο σύντροφος σου κάθεται οκλαδόν και ανεβαίνεις πάνω του με τα πόδια σου τυλιγμένα γύρω του. Είναι χαλαρωτικό και εύκολο να απολαύσεις τις ωθήσεις με αυτή τη στάση, ενώ ταυτόχρονα μοιράζεσαι γλυκά λόγια, φιλιά ή οτιδήποτε άλλο επιθυμείς.

Ευθυγράμμισμένη συνουσία (CAT)

Μια άλλη εκδοχή της κλασικής ιεραποστολικής στάσης, η ευθυγραμμισμένη συνουσία (γνωστή και ως CAT) σε ενθαρρύνει να κρατήσεις τη λεκάνη σου λίγο κάτω από το σύντροφο σου που διεισδύει και να λυγίσεις τα γόνατά σου. Η κίνηση της λεκάνης σου θα πρέπει να είναι από πάνω προς τα κάτω (σαν να τρίβεσαι πάνω στο σύντροφο σου) και όχι εμπρός-πίσω, όπως η κλασική ιεραποστολική στάση. Αυτή η στάση εγγυάται έναν έντονο κλειτοριδικό οργασμό.

Διάβασε επίσης: Τα tips που θα αναζωπυρώσουν τη σεξουαλική σας ζωή

Το Άροτρο

Αν είσαι γιόγκι, ίσως να είσαι εξοικειωμένη με την πραγματικά χαλαρωτική αίσθηση της στάσης Happy Baby. Το άροτρο δεν είναι ακριβώς έτσι, αλλά έχει μια χαλαρωτική ιεραποστολική ατμόσφαιρα που σου επιτρέπει να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τη διείσδυση του συντρόφου σου. Ανάλογα με το πόσο ευέλικτη είσαι, μπορείς να σηκώσεις τα πόδια σου για να στηριχθούν στους ώμους του συντρόφου σου, βολεύοντας τα γόνατά σου σε όποιο σημείο είναι άνετο σε σένα. Από εκεί και πέρα, απλά άφησε τον να κάνει τις κινήσεις και απόλαυσε τη βαθιά διείσδυση.

Ξαπλωτό doggy στιλ

Τροποποίησε τις τυπικές κινήσεις της στάσης doggy (στα τέσσερα), ξαπλώνοντας λίγο περισσότερο. Κάτσε στα τέσσερα και στη συνέχεια απλά χαμήλωσε στο κρεβάτι, έτσι ώστε ο σύντροφος σου να είναι τυλιγμένος πάνω σου. Επιπλέον, χωρίς να χρειαστεί να παραμείνεις στα τέσσερα, τα χέρια και των δύο σας είναι ελεύθερα να κάνουν ότι θέλετε ακόμα και να προσθέσετε και κάποια παιχνίδια