SEX

Τα μυστικά μιας πορνοστάρ

25.08.2008
Μπορεί να μην θέλεις να της μοιάζεις σε τίποτα, αλλά θα ήθελες πάρα πολύ να τον ερεθίζεις όσο η πρωταγωνίστρια της αγαπημένης του πορνοταινίας. Γι' αυτό διάβασε προσεκτικά και θα μάθεις όλα τα κόλπα που θα τον κάνουν να αναστενάξει.

Μπορεί να μην θέλεις να της μοιάζεις σε τίποτα, αλλά θα ήθελες πάρα πολύ να τον ερεθίζεις όσο η πρωταγωνίστρια της αγαπημένης του πορνοταινίας. Γι' αυτό διάβασε προσεκτικά και θα μάθεις όλα τα κόλπα που θα τον κάνουν να αναστενάξει... μαζί σου.

1. Δείξε τον ενθουσιασμό σου!

Τα καλά κορίτσια μαθαίνουν ότι το σεξ δεν είναι προτεραιότητα στη ζωή και το αντιμετωπίζουν σαν το πλύσιμο των πιάτων: μια βαρετή υποχρέωση.

Η προνοστάρ χαίρεται με την ψυχή της ό,τι την κάνει να νιώθει καλά και το δείχνει στον σύντροφό της με λόγια και έργα. Καταλαβαίνει απολύτως ότι δεν μπορείς να μοιραστείς ένα ρομαντικό δείπνο με κάποιον που θέλει να φάει μπροστά στην τηλεόραση.

Πώς θα τον τρελάνεις: πάρε πρωτοβουλία! Ξύπνησε τον μ' ένα φιλί κάτω απ' τη ζώνη. Στείλε του ένα πονηρό μήνυμα στο κινητό του την ώρα της δουλειάς. Όταν πέσετε στο κρεβάτι κοίτα τον στα μάτια και πες του πόσο ανυπομονείς να κάνετε έρωτα.

2. Μίλα!

Τα καλά κορίτσια ακόμη κι αν βαριούνται, φοβούνται πως κάθε απόπειρά τους να ξεφύγουν από τη σεξουαλική ρουτίνα με τον σύντροφό τους, μπορεί να τις κάνει να μοιάσουν "του δρόμου".

Η πορνοστάρ δεν έχει τέτοιες ξεπερασμένες ανησυχίες. Η απόλαυση του σεξ δεν σε κάνει πόρνη, σε κάνει άνθρωπο. Πες του πόσο σου αρέσει όταν σου φιλάει εκείνο το ειδικό σημείο, ή κάτι που θα ήθελες να σου κάνει τις στιγμές του πάθους. Το να ζητάς αυτό που θέλεις μπορεί να αποδειχθεί πολύ ερεθιστικό και για τους δύο.

Πώς θα τον τρελάνεις: άνοιξε ένα μπουκάλι κρασί και παίξε μαζί του θάρρος-ή-αλήθεια. Ξάφνιασε τον με ένα πικάντικο περιοδικό και δείξε του τι θα ήθελες να δοκιμάσετε μαζί. Είναι πιθανό να ήθελε να το κάνει πρώτος, αλλά να δίσταζε για να μην σε προσβάλει.

3. Αγάπα την περιφέρειά σου!

Τα καλά κορίτσια μισούν την περιφέρειά τους, το πώς φαίνονται από πίσω κ.λπ., κ.λπ.

Η πορνοστάρ ξέρει ότι οι άντρες λατρεύουν το σεξ. Εκείνος θα ενθουσιαστεί τη στιγμή που οι μηροί σου θα τον αγκαλιάζουν, ακόμη και με λίγη κυτταρίτιδα παραπάνω και δεν θα ξεχάσει ποτέ πόσο καλά τον κάνει να νιώθει το να παραβλέψει μια-δυο σωματικές ατέλειες.

Πώς θα τον τρελάνεις: φώτισε την κρεβατοκάμαρα, το καθιστικό, ακόμη και την κουζίνα με κεριά. Τα κεριά δίνουν μια απαλή λάμψη που γλυκαίνει κάθε ατέλεια. Εκείνος θα απολαύσει το θέαμα κι θα ξέρει πως είσαι η αιτία για κάθε του (γλυκό) αναστεναγμό.

4. Γνώθι σ' εαυτόν!

Τα καλά κορίτσια φοβούνται ή ντρέπονται τον αυνανισμό, γι' αυτό σπάνια τον δοκιμάζουν (και ποτέ δεν το παραδέχονται).

Η προνοστάρ μαθαίνει τι της αρέσει και τι την φτιάχνει χαϊδεύοντας τους γοφούς και το στήθος της, αλλά και οποιοδήποτε άλλο σημείο ανάμεσά τους. Το να μην ξέρεις τι σ' αρέσει είναι σαν να διασχίζεις μια ξένη χώρα χωρίς χάρτη.

Πώς θα τον τρελάνεις: αν όπως πολλές γυναίκες διστάζεις να αγγίξεις τον εαυτό σου, βρες κάποιο άλλο αντικείμενο που θα σου ταιριάζει (όπως ένα φτερό, ή ένα μεταξωτό μαντήλι). Μετά από λίγες προσπάθειες, βάλε στο παιχνίδι και τον σύντροφό σου για να σε βοηθήσει στα ιδιαίτερα μαθήματα.

5. Άλλαξε σενάριο!

Τα καλά κορίτσια εξαντλούν τον ερωτικό τους διάλογο σε μερικά "μωρό μου" ή άντε και κανένα "μ' αρέσει τόσο πολύ".

Η προνοστάρ ξέρει ότι οι άντρες είναι απ' τη φύση του ανταγωνιστικοί και θέλουν να είναι οι καλύτεροι με ό,τι καταπιάνονται, ακόμη κι αν αυτό είσαι εσύ. Η πορνοστάρ ξέρει πως ένα δραστήριο θηλυκό έστω και μόνο στα λόγια, είναι δώρο για τον άντρα και μπορεί να τον κάνει να εκραγεί.

Πώς θα τον τρελάνεις: εξοικειώσου με το ερωτικό λεξιλόγιο καταγράφοντας μερικές σέξι ιδέες. Μετά διάβασέ τις φωναχτά στον εαυτό σου. Όταν βρεθείτε στο κρεβάτι κάνε του μια πλήρη περιγραφή της δράσης, για ό,τι σου κάνει ή ρώτα τον: "Θα ήθελες να σου/σε... (+ρήμα);".

6. Ξεβολέψου και λίγο!

Τα καλά κορίτσια κυκλοφορούν στο σπίτι με φόρμες και αλογοουρές που ξενερώνουν ακόμη και τις ίδιες.

Η πορνοστάρ ξέρει ότι οι άντρες είναι οπτικοί τύποι (αλλιώς η ίδια δεν θα είχε λόγο ύπαρξης) και το χρησιμοποιεί προς όφελός της, μαζί με σέξι εσώρουχα και τακούνια που συνεχίζει να φοράει στο κρεβάτι για την ενίσχυση της εμπειρίας.

Πώς θα τον τρελάνεις: φόρα ένα στρινγκ κάτω απ' τη φόρμα του τζόκινγκ ή υποδέξου τον στο σπίτι φορώντας μόνο ψηλά τακούνια και με τα μαλλιά στην εντέλεια. Ξαφνιάζοντάς τον με κάτι καινούργιο που του δείχνει ότι αξίζει τον κόπο θα κάνει την καρδιά του να σκιρτήσει, κι ίσως όχι μόνον αυτήν.

7. Απελευθέρωσε την φαντασία σου!

Τα καλά κορίτσια ποτέ δεν παραδέχονται ότι φαντασιώνονται το σεξ με δύο άντρες ή το φιλί με άλλη γυναίκα, ακόμη κι όταν το κάνουν. Και μόνο η σκέψη ότι ο άντρας του φαντασιώνεται με τη Ζιζέλ μπορεί να τις κάνει να κλάψουν.

Η πορνοστάρ κάνει πράγματα που δεν κάνουν όλες, αλλά το δίδαγμα βρίσκεται στην προσέγγισή της, όχι στις πράξεις της. Δεν κρίνει τις επιθυμίες του συντρόφου της και δεν παρεξηγείται απ' ότι τον ερεθίζει. Το να φαντασιώνεται ένα ερωτικό τρίο δεν σημαίνει ότι έπαψε να σ' αγαπά, ούτε καν ότι θα ήθελε να το ζήσει στην πραγματικότητα. Όσο τα όρια της σχέσης παραμένουν σταθερά, οι φαντασιώσεις είναι μια υγιής πλευρά της σεξουαλικότητας.

Πώς θα τον τρελάνεις: δοκίμασε την προφορική εξερεύνηση. Μίλησέ του για ένα ερωτικό τρίο ή ζήτησε του να υποδυθεί ότι είσαστε άγνωστοι μεταξύ σας. Το μοίρασμα τέτοιων εμπειριών μπορεί να γίνει αφορμή για αξέχαστο σεξ, αλλά και να δημιουργήσει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη και οικειότητα, οι οποίες είναι πάντα σέξι. Συμφωνήστε από πριν τα όρια μεταξύ σας (κάποια ζευγάρια έχουν μια ξεχωριστή λέξη γι' αυτό όταν υποδύονται ρόλους) και μην ξεχνάς ότι η άνεση είναι το μυστικό, γι' αυτό μην συμμετέχεις σε τίποτα που σε κάνει να νιώθεις δυσάρεστα.

8. Χρησιμοποίησε δημιουργικά το εργαλείο σου!

Τα καλά κορίτσια ξέρουν τι αρέσει στον αγαπημένο τους, γι' αυτό το επαναλαμβάνουν ξανά και ξανά και ξανά...

Η πορνοστάρ ξέρει ότι ο σύντροφός της έχει δεκάδες ερωτικά κουμπιά -από τα δάχτυλα των ποδιών του μέχρι το σβέρκο του- και ότι η μισή πλάκα είναι να ανακαλύψει ποιο δουλεύει και ποιο όχι.

Πώς θα τον τρελάνεις: τσίμπα ή δάγκωσε απαλά τις θηλές του, φίλα το στέρνο του ή χάιδεψε τον απαλά με τα νύχια σου. Όταν κατέβεις κάτω απ' τη ζώνη, δώσε προσοχή σε όλα τα σημεία, περνώντας τη γλώσσα σου απ' το όσχεο, ή πιέζοντας το περίνεο του (την περιοχή ανάμεσα στους όρχεις και τον πρωκτό).

9. Γίνε λίγο εγωίστρια!

Τα καλά κορίτσια είναι κουρασμένα, πεθαίνουν στη δουλειά και έχουν μήνες να πάνε στο γυμναστήριο. Θέλουν πολύ να πάνε κομμωτήριο ή να ξεκινήσουν κολύμπι, αλλά πρέπει να κάνουν (ακόμη) μια χάρη στην αδελφή τους.

Η πορνοστάρ τοποθετεί την προσωπική φροντίδα πρώτη στη λίστα, αντίθετα με τα καλά κορίτσια που έχουν μάθει να καταπιέζουν τον εαυτό τους.

Πώς θα τον τρελάνεις: είτε μιλάμε για μανικιούρ, για χτένισμα στο κομμωτήριο ή για μια πολυτελή κρέμα νυκτός, κάνε ό,τι σε κάνει να φαίνεσαι και να νιώθεις όμορφα περισσότερο από μια φορά τον μήνα. Η αίσθηση ότι αξίζεις τη σπατάλη θα σε ανεβάσει και θα σε κάνει να λάμπεις -κι αυτό είναι πιο σέξι ακόμη κι απ' το πιο πλούσιο ντεκολτέ.

10. Όχι άλλες χάρες!

Τα καλά κορίτσια προσφέρουν στοματικό έρωτα ως "δώρο" για μια ξεχωριστή μέρα, ή του επιτρέπουν να δοκιμάσει μια καινούργια στάση, αν είναι καλός.

Η πορνοστάρ ξέρει ότι η σεξουαλική επιθυμία δεν είναι αντρικό χαρακτηριστικό, ούτε δελτίο τροφίμων που μοιράζεται με το σταγονόμετρο. Για την ακρίβεια, ξέρει το σεξ είναι το ίδιο σημαντικό για την υγεία, όσο η τροφή και το νερό και γι' αυτό κάνει στον σύντροφό της ό,τι του αρέσει ζητώντας σε αντάλλαγμα ό,τι αρέσει στην ίδια.

Πώς θα τον τρελάνεις: κανένας δεν θέλει να νιώθει ότι τον χρησιμοποιούν, ή του φέρονται με οίκτο, οπότε άσε τις τυπικότητες. Βρες τι του αρέσει και πρόσφερε του το σε γενναιόδωρες δόσεις. Η μόνη "απαίτηση" που πρέπει να έχεις είναι η ανταπόκρισή σου στον αντίστοιχο βαθμό. Το να πετάξει τα σκουπίδια δεν είναι λόγος για να του κάνεις στοματικό σεξ ? αλλά το να θέλεις να τον ανάψεις είναι.