SEX

10 λόγοι που "πεθαίνουμε" για χειμωνιάτικο σεξ

27.01.2014
Ναι, ο χειμώνας δεν είναι η εποχή που λες, τι κορμάρα είμαι, πόσο σέξι δείχνω με 10 στρώσεις ρούχων πάνω μου και με την επιδερμίδα σου λευκή σαν το χιόνι χωρίς τη γλύκα από το φιλί του ήλιου πάνω σου. Κι όμως έχεις τουλάχιστον δέκα λόγους για να κάνεις καυτό σεξ μέσα στο χειμώνα!

1. Το τζάκι φέρνει το σεξ το τζακάτο

Εντάξει, η αιθαλομίχλη αποτελεί μικρό πρόβλημα αλλά μια ωρίτσα μπρος στο τζάκι με ζεστό κρασάκι ανά χείρας, την φωτιά να καίει μπροστά σας κι εσείς τυλιγμένοι με κουβέρτα μπροστά στη φωτιά, δεν θέλει και πολύ να ανάψουν τα αίματα.

2. Και που να πας μέσα στο κρύο:

Ας το παραδεχτούμε, το κρύο δεν ευνοεί τις βόλτες. Τι καλύτερο από χουχούλιασμα κάτω από τα παπλώματα και καυτό ιεραποστολικό!

Για παραλλαγές ευλογημένου ιεραποστολικού, κάνε κλικ εδώ

3. Κρύο καιρός για δύο:

Πέραν της δυσκολίας στις βόλτες έξω με την θερμοκρασία κάτω από τους 10 βαθμούς Κελσίου, δεν υπάρχει καλύτερη εποχή από αυτήν για να κολλήσεις το κορμί σου πάνω στο δικό του χωρίς φόβο, πάθος και ιδρώτα! Ειδικά τα κουταλάκια θεωρούνται σέξι και καυτά!

4. Κι αν αγαπάς τη σαντιγί:

Πώς να μην την αξιοποιήσεις όχι μόνο στη ζεστή σου σοκολάτα αλλά και πριν, στο ερωτικό παιχνίδι! Στο κρύο θέλουμε και λίγα λιπαρά παραπάνω για να ζεσταθούμε διάβολε!

5. Το κρύο φέρνει λιγούρες:

Και οι λιγούρες σε κάνουν να τρως τα μπισκοτάκια με τη σέσουλα. Και πες μου πως θα κάψεις καλύτερα τις θερμίδες που πήρες από τα μπισκοτάκια!

Θερμιδομετρητής του σεξ

6. Υπάρχει καλύτερη εποχή για ένα καυτό ντους;

Ε, ναι, όταν του ζητάς να κάνετε μπάνιο μαζί τον μήνα Ιούλιο με τον καύσωνα ντάλα, όχι δεν θα το πετύχεις. Τώρα όμως, αφήνεις το ζεστό νερό να τρέχει και το απολαμβάνετε μαζί. Ιδού και οι οδηγίες για σεξ στη ντουσιέρα

7. Το κρύο φέρνει ιώσεις:

Και το σεξ φαίνεται επιστημονικά πως θωρακίζει το ανοσοποιητικό σου σύστημα. Με άλλα λόγια για να αποφύγεις τη γρίπη, κάντο, στα τέσσερα

8. Γιατί που αλλού μπορεί ο χριστιανός να σε δει καυτή και σέξι!

Έχουν περάσει μήνες από τότε που έβαλες το μπικίνι σου και λικνίστηκες μπροστά του. Τα εσώρουχα μπορούν να παίξουν το ρόλο τους και να ανάψουν τα αίματα, ακόμα κι αν έξω έχει κρύο.

9. Στο κρύο, το σεξ είναι ο μόνος τρόπος για να ξυπνήσεις!

Δεν υπάρχει άλλος ευεργετικός τρόπος για να αργήσεις να πας στη δουλειά χωρίς να έχεις τύψεις. Το πρωινό σεξ κανείς (άντρας) δεν αρνήθηκε, άσε που τα πρωινά η στύση του είναι έτσι κι αλλιώς φυσική και μεγάλη!

10. Γιατί στο κρύο και τη βροχή, η τιβί σας ανοίγει την όρεξη!

Βλέπετε ταινιούλες, την ημίγυμνη Στικούδη στο Dancing, κι αμέσως αποφασίζεις να κάνεις γρήγορη αποτρίχωση και να του ριχτείς κάτω από τις κουβέρτες μπας και ξεχάσει όσα είδε στην τιβί.