SEX

Τρελά κόλπα για σούπερ σεξ στα τέσσερα!

21.01.2014
Η καυτή πόζα από τον σέξι χορό της Κατερίνας Στικούδη στο Dancing, έκανε όλες τις ανδρικές φαντασιώσεις να βγουν στο προσκήνιο.

Αν έχετε καιρό να το κάνετε στα τέσσερα, ιδού οι καλύτεροι τρόποι για να το απολαύσετε! Αν ειδικά προτιμάς να δίνεις το πάνω χέρι στον σύντροφό σου, η στάση αυτή του δίνει την απόλυτη κυριαρχία και μπορείτε να το ευχαριστηθείτε όσο κανένα άλλο είδος σεξ.

Γιατί να τιμήσεις το σεξ στα τέσσερα:

Α. Κρύβει τις ατέλειες: τουρλώνεις τα οπίσθια και κρύβεις, ψωμάκια, κοιλίτσα, πεσμένο στήθος και μπρατσάκια!

Β. Ξεκουράζεσαι: εκείνος ελέγχει το ρυθμό και το βάθος διείσδυσης κι εσύ απολαμβάνεις.

Γ. Τι κι αν είναι μικρός και τρυφερός: η στάση ευνοεί ακόμα και τα πιο μη προικισμένα πέη

Δ. Κι αν σου κάτσει το G: με ολίγη εξάσκηση και τεχνική, μπορεί να βρει το σημείο G σου και να σε στείλει στον παράδεισο.

Τips και κόλπα:

* Αν δεις πως τα γόνατα σου κουράζονται- ειδικά στο σεξ στα τέσσερα στο πάτωμα, δοκίμασε τον καναπέ που είναι πιο μαλακός και μπορείς να στηρίξεις τα χέρια σου στην πλάτη ή στα πλάγια του.


*Δοκιμάστε και το όρθιο στα τέσσερα, με τα χέρια σου να στηρίζονται στην άκρη του τραπεζιού, κρεβατιού ή σε μια πολυθρόνα.


*Στην αρχή σιγά σιγά: οι άντρες έχουν την τάση να πραγματοποιούν την συγκεκριμένη στάση με γρήγορες διεισδύσεις!Ζήτα του να ξεκινήσει σιγά σιγά και να προχωρά σε πιο έντονη και γρήγορη διείσδυση με ρυθμό.

*Βάλε και λίγο spanking: κοινώς μερικά χαστουκάκι στα οπίσθια ποτέ δεν έβλαψαν κανένα. Σκέψου το, όρισε το μέτρο και προχωράμε!

*Τύλιξε τα πόδια σου: με εκείνον μέσα σου, τύλιξε τα πόδια σου έτσι ώστε τα γόνατά σου να έρθουν κοντά κι να αγκαλιάσουν ακόμα πιο σφιχτά το πέος του.

*Μίλα του: εφόσον εδώ η οπτική επαφή χωλαίνει, μην σταματάτε να μιλάτε όσο πιο πρόστυχα γίνεται.

*Μην ξεχνάτε το στήθος: ζήτα του να χαϊδεύει το στήθος σου καθ' όλη τη διάρκεια της διείσδυσης.

*Τα πόδια ψηλά: αν είναι αρκετά αθλητικός, μπορείς να στηριχθείς στους αγκώνες κι να του ζητήσεις να κρατήσει τα λυγισμένα σου πόδια και να σηκώσει το σώμα σου συνεχίζοντας κανονικά τη διείσδυση.

*Στρατιωτάκι ακίνητο: ζήτα του να μείνει ακίνητος μέσα σου κι ανάλαβε εσύ την διείσδυση. Το να πάρεις το πάνω χέρι στη συγκεκριμένη στάση θα σε εξιτάρει.