Καριέρα & αστρολογία: Οι εξελίξεις στα επαγγελματικά σου το 2017!

03.01.2017
Ρίχνουμε μια γρήγορη ματιά στα επαγγελματικά του 2017! Για να δεις τις αναλυτικές προβλέψεις σε όλους τους τομείς κάνε κλικ σε κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

Κριος

Ιδιόμορφο αλλά με πολλές ευκαιρίες πατουσιάζεται το 2017. Εδραιώνει συνεργασίες, αλλά δημιουργεί το υπόβαθρο για να ανθίσουν και καινούργιες ή να ενδυναμωθούν αυτές που ξεκίνησαν.

Ταύρος

Πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας στον επαγγελματικό τομέα μέσα σε αυτήν τη χρονιά. Μπορεί όπως έχετε ήδη καταλάβει το 2017 να σας προσφέρει κάποιες δυνατότητες, αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι αυτές πρόκειται να σας προσφερθούν στο πιάτο.

Δίδυμοι

Με τον Δία, κυβερνήτη των συνεργασιών σας, μέσα στο ζώδιο της δημιουργικότητας, τον Ζυγό, και με την απίστευτη κοινωνική χάρη την οποία διαθέτετε, δεν έχετε παρά να αποφασίσετε πλέον με ποιον τρόπο θα προωθήσετε τον εαυτό σας.

Καρκίνος

Τρεις πολέμιους έχετε αυτό τον χρόνο. Τον Δία, τον Πλούτωνα και τον Ουρανό που ανακατεύονται σε ιδιαίτερα επικίνδυνες, αγχώδεις και πιεστικές όψεις. Η πρώτη μάχη που έχετε να δώσετε είναι με τον εαυτό σας και τις γρήγορες καταστάσεις στις οποίες δεν είστε πολύ καλοί στο να αντιδράτε. Προτιμάτε να πέφτετε σε πανικό

Λέων

Ο Δίας στον Ζυγό είναι το τυχερό σας άστρο για το 2017. Αυτό σημαίνει ότι τα επαγγελματικά σας θέματα αποκτούν ιδιαίτερη σημασία, σας δίνονται ευκαιρίες για διορθωτικές κινήσεις και επίσης ευκαιρίες για να διεκδικήσετε τα καλύτερα, ανάλογα με την περίπτωση του καθενός.

Παρθένος

Οι προοπτικές σας είναι πάρα πολύ ενδιαφέρουσες αυτήν τη χρονιά αφού ο Δίας μέσα από το χώρο των οικονομικών σας θα κάνει ό,τι μπορεί για να σας στηρίξει και να σας προωθήσει.

Ζυγός

Το διάστημα από τις 27 Σεπτεμβρίου έως τις 8 Νοεμβρίου 2016 ήταν κατά κάποιον τρόπο ένας δείκτης των πραγμάτων τα οποία έπρεπε ν’ αλλάξουν, όπως και αυτών που είχαν δυναμική να προχωρήσουν πιο ικανοποιητικά.

Σκορπιός

Η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Κριού από τον Φλεβάρη - τον Ιανουάριο θα βρίσκεται στους Ιχθύς, μια θέση ακόμα περισσότερο ευνοϊκή για σας σε σχέση με την εργασία, τα οικονομικά ζητήματα και τις προσωπικές σας και όχι μόνο σχέσεις- έως και τις αρχές Ιουνίου.

Τοξότης

Αυτός ο χρόνος θα πρέπει να είναι κάπως πιο αποδοτικός ή στη χειρότερη περίπτωση μη ζημιογόνος. Αυτό θα είναι το καλό σημάδι για να συνεχίσετε την προσπάθεια.

Αιγόκερως

Εσείς, που δεν μπορείτε να ζήσετε χωρίς εργασία, έχετε αρχίσει να αμφισβητείτε τα οφέλη που σας προσφέρει. Συγκρατείστε από το γεγονός ότι οι καιροί είναι δύσκολοι, αλλά θα ήταν καλύτερα να ψάξετε τι είναι αυτό που θα σας ικανοποιούσε περισσότερο και να το επιδιώξετε.

Υδροχόος

Τίποτα πια δεν κερδίζεται με ευκολία, αν και εσείς αυτό το γνωρίζετε από καιρό. Περισσότερες και μεγαλύτερες οι προσπάθειες μεν, αλλά με μικρότερο αποτέλεσμα.

Ιχθείς

Συνεργασίες και συνεταιρισμοί πρέπει να λειτουργούν με ξεκάθαρες αρμοδιότητες και ρόλους. Ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σας μπορεί να σας κάνει λίγο απρόσεκτους στον τομέα της εργασίας, αλλά δεν μπορεί να καθυστερήσει τις εξελίξεις εκείνες που θεωρούνται ευνοϊκές για εσάς. Ακόμα και η αλλαγή εργασίας ή αντικειμένου θα γίνουν υπό την εύνοιά του,