Τα 15 πιο απαραίτητα του γραφείου! Τσέκαρε τη λίστα

16.10.2015
Η δουλειά μας και ο χώρος του γραφείου είναι το δεύτερο σπίτι μας μιας κι εκεί περνάμε τουλάχιστον το 1/3 της ημέρας μας. Ως εκ τούτου, καλό είναι να είμαστε οργανωμένες και να έχουμε τ΄απαραίτητα για να κάνουμε την καθημερινότητά μας πιο ομαλή.

Συγκεντρώσαμε τα 15 πιο απαραίτητα αντικείμενα που καλό είναι να έχεις στο γραφείο για να είσαι πάντα προετοιμασμένη για παν ενδεχόμενο.

Τα 15 πιο απαραίτητα του γραφείου

Τσέκαρε τη λίστα

1. Ακουστικά

Είναι ο καλύτερος τρόπος για ν΄απομονώσεις θορύβους, κουβέντες συναδέλφων ή απλά για ν΄ακούσεις μουσική και να δουλέψεις με μεγαλύτερη όρεξη. Είναι απαραίτητα.

2, Αυτοκόλλητοι επίδεσμοι

Τα κοψίματα από χαρτί μπορεί να μην είναι επικίνδυνα όμως είναι από τα χειρότερα που μπορούν να σου συμβούν εν ώρα εργασίας. Ένας μικρός επίδεσμος θα σε βοηθήσει!

3. Αποσμητικό

Δε ξέρεις πότε μπορει να ιδρώσεις, ειδικά αν στη δουλειά έχετε διαφωνίες για τη λειτουργία του κλιματιστικού. Έχοντας ένα αποσμητικό μέσα στο συρτάρι του γραφείου, είσαι σίγουρη πως έχεις τη λύση σε ώρα ανάγκης.

4. Πουλόβερ ή ζακέτα

Το γραφείο σου είναι σε σημείο που χτυπάει το κλιματιστικό; Είναι μακριά από τη θέρμανση; Όπως και να έχει μια ζακετούλα είναι πάντα χρήσιμη.

5. Σακάκι

Σε κάλεσαν για έκτακτο meeting με ένα καλό πελάτη; Αν έχεις ένα σακάκι (που πηγαίνει με όλα) μαζί σου μπορείς να είσαι πάντα στην τρίχα, χωρίς να φοβάσαι πως θα εμφανιστείς πολύ casual.

6. Στυλό και σημειωματάρια

Θα εκπλαγείς με το πόσο γρήγορα εξαφανίζονται στυλό, μολύβια και σημειωματάρια πάνω από τα γραφεία...

7. Φορτιστής κινητού

Αν είσαι ξεχασιάρα και ξεχνάς να φορτίσεις το κινητό από το βράδυ, ένας φορτιστής στη δουλειά θα σε σώσει, ειδικά αν σκοπεύεις να μη γυρίσεις σπίτι στο σχόλασμα.

8. Παυσίπονα, βιταμίνες, αποσυμφορητικά, φάρμακα για το στομάχι κ.α.

Για όλες αυτές τις ημέρες που είσαι αναγκασμένη να πας στη δουλειά και νιώθεις να σβήνεις.

9. Σερβιέτες

Γιατί ποτέ δε ξέρεις πότε μπορεί να χρειαστεί.

10. Ψαλίδι

Πάντα κάποιος θα το χρειαστεί και μια μέρα αυτή θα είσαι εσύ.

11. Σελοτέιπ

Από το να κολλήσεις τις αγαπημένες σου αφίσσες, μέχρι για επαγγελματική δουλειά ένα σελοτέιπ πάντα χρειάζεται σε ένα γραφείο.

12. Απολυμαντικά μαντιλάκια

Θα τα χρησιμοποιήσεις στην τουαλέτα, για να καθαρίσεις το γραφείο σου αλλά και σε περίπτωση που η συναχωμένη συνάδελφος σου έκανε θερμή χειραψία.

13. Σταγόνες για τα μάτια

Αν δουλεύεις με ηλεκτρονικό υπολογιστή, οι σταγονίτσες θα σε βοηθήσουν κάθε φορά που τα μάτια σου νιώθουν κουρασμένα. Αν επίσης φοράς φακούς επαφής μη ξεχνάς να έχεις ένα δεύτερο ζευγάρι στο συρτάρι του γραφείου και φυσικά υγρό καθαρισμού.

14. Μέντες

Οι καραμελίτσες για την αναπνοή θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση κάθε φορά που στο μεσημεριανό σου έχεις... σκόρδο ή άλλες βαριές μυρωδιές.

15. Υγιεινά σνακ

Θα σε γλιτώσουν από περιττές θερμίδες! Εγγυημένα