Κοριτσίστικες κουβέντες: Όσα πρέπει να ρωτήσεις την κολλητή

16.03.2016
Νομίζουμε πως ξέρουμε τα πάντα για τους κολλητούς, είναι όμως όντως έτσι; Η αλήθεια είναι πως πάντα υπάρχει κάτι καινούριο να μάθουμε! Προτείνουμε ένα ωραίο παιχνίδι ερωτήσεων για να έρθετε ακόμη πιο κοντά!

Δε φαντάζεσαι πόσα μπορείς να μάθεις για ένα πρόσωπο απλά κάνοντας μερικές απλές ερωτήσεις. Προϋπόθεση βέβαια γι΄αυτό το παιχνίδι ερωτήσεων είναι να είσαι κι εσύ δεκτική σε ερωτήσεις και ν΄απαντάς με ειλικρίνεια.

Το παιχνίδι των ερωτήσεων

1. Πώς γνωριστήκατε;

Αλήθεια θυμάστε την πρώτη γνωριμία; Πώς, πού, πότε γνωριστήκατε; Θα εκπλαγείς με το ότι οι δύο ιστορίες ίσως να έχουν διαφορές - μικρές ή μεγάλες.

2. Η τέλεια ημέρα

Πώς θα ήταν η ιδανική ημέρα για την κολλητή; Θα προτιμούσε να περάσει την ημέρα σε μια παραλία ή μήπως βλέποντας τηλεόραση; Ακόμη κι αν νομίζεις πως γνώριζες τα πάντα για το χαρακτήρα της, οι απαντήσεις ίσως έιναι διαφορετικές από όσα φανταζόσουν. Κάνε ένα check.

3. Για ποιά επιτεύγματα νιώθει περήφανη/ος;

Μπορεί ν΄ακούγεται σαν ερώτηση σε συνέντευξη εργασίας αλλά είναι από τις ερωτήσεις αυτές που σε βοηθούν να μάθεις και να αποκρυπτογραφήσεις την προσωπικότητα και τις βαθύτερες σκέψεις των άλλων.

4. Αν μπορούσε να προβλέψει το μέλλον, τι θα ήθελε να γνωρίζει;

Αν ένα μέντιουμ μπορούσε να προβλέψει με ακρίβεια το μέλλον, τι θα ήθελε να μάθει; Μήπως θα προτιμούσε να μείνει στην άγνοια; Η ερώτηση αυτή θα σε βοηθήσει να διακρίνεις τις προτεραιότητες.

5. Τι εκτιμά περισσότερο σε εσένα;

Είναι το άλλο σου μισό αλλά για ποιούς λόγους σε εκτιμάει και σε αγαπάει τόσο πολύ; Είναι πραγματικά ωραία "ασκησούλα" για ν΄αναγνωρίσεις κι εσύ τα θετικά του εαυτού σου.

6. Αισθάνεται ενοχές για κάτι;

Φτάσαμε και στα αρνητικά... Μια εξομολόγηση προυποθέτει αποκαλύψεις... Αρκεί φυσικά να είναι επί ίσοις όροις. Το ίδιο οφείλεις να κάνεις κι εσύ.