Έλα ν' αγαπηθούμε απ' την αρχή

17.12.2008
Τον τελευταίο καιρό εσύ και ο αγαπημένος σου μοιάζετε χαμένοι στη μετάφραση. Περνάτε άπειρες ώρες στη δουλειά, τρέχετε σε κοινωνικές υποχρεώσεις (χωριστά γιατί το εικοσιτετράωρο δεν επαρκεί) και το βράδυ είστε και οι δύο πολύ κουρασμένοι για οποιαδήποτε κουβέντα ή αγκαλιά. ΣΤΟΠ. Οι άγιες μέρες που έρχονται ευνοούν την προσπάθεια αναθέρμανσης μιας μισοσβησμένης, από πάθος και αγάπη, σχέσης. Εμείς βάζουμε τα σπίρτα, εσύ βάζεις το τζάκι και ο ξεχασμένος έρωτας θα κάνει τα υπόλοιπα.

Τον τελευταίο καιρό εσύ και ο αγαπημένος σου μοιάζετε χαμένοι στη μετάφραση. Περνάτε άπειρες ώρες στη δουλειά, τρέχετε σε κοινωνικές υποχρεώσεις (χωριστά γιατί το εικοσιτετράωρο δεν επαρκεί) και το βράδυ είστε και οι δύο πολύ κουρασμένοι για οποιαδήποτε κουβέντα ή αγκαλιά. ΣΤΟΠ. Οι άγιες μέρες που έρχονται ευνοούν την προσπάθεια αναθέρμανσης μιας μισοσβησμένης, από πάθος και αγάπη, σχέσης. Εμείς βάζουμε τα σπίρτα, εσύ βάζεις το τζάκι και ο ξεχασμένος έρωτας θα κάνει τα υπόλοιπα.

1.Βάλε φωτιά στην επιθυμία...και στα σεντόνια

Πρωί πρωί και ενώ είστε στη δουλειά (τελευταία ημέρα πριν από το διάλειμμα των Χριστουγέννων), του στέλνεις ένα γλυκό μήνυμα ενημερώνοντας τον πως το βράδυ θα τον περιμένεις σπίτι. Εκείνος υποχρεούται να μην αναβάλλει τη συνάντηση και να φέρει ένα μπουκάλι λευκό κρασί.

Το βράδυ, φτάνεις σπίτι, κάνεις ένα ζεστό μπάνιο, φοράς τα πιο καυτά σου εσώρουχα και ανάβεις το τζάκι (η σειρά δράσης μπορεί να διαφέρει, ανάλογα με τις ικανότητες; που διαθέτεις στο άναμμα...του τζακιού). Μόλις φτάσει, ανοίγετε το κρασί και του ζητάς να μιλήσετε για το πως περάσατε την ημέρα σας. Λίγο το κρασί, λίγο η ανεβασμένη θερμοκρασία του τζακιού, λίγο τα καυτά εσώρουχα, τα λόγια θα σταματήσουν και τα αίματα θα ανάψουν.

2. ''Η'' Άι- Βασίλης πάλι θα 'ρθει

Προμηθεύσου την πιο καυτή στολή αγιοβασιλίτσας. Εσύ θα παίξεις τον ρόλο της συζύγου Άγιου Βασίλη. Κάτσε στην αγκαλιά του αναπαυτικά και ενημέρωσε τον με φιλιά για το τι δώρο θέλεις στις γιορτές. Αν δεν το πάρει το μήνυμα, άρπαξε τον και εξήγησε του τι εννοείς ακριβώς!

3. Επί γκι(ς) ειρήνη

Στο φετινό στολισμό του σπιτιού δεν πρέπει να ξεχάσεις ένα βασικό στολίδι που θα αποβεί άκρως αφροδισιακό για τη σχέση σου. Μαζί με το χριστουγεννιάτικο δέντρο και τα χιλιάδες λαμπάκια, φρόντισε να τοποθετήσεις σε όλους τους διαδρόμους και τα δωμάτια του σπιτιού ένα γκι. Σε κάθε ευκαιρία που σου δίνεται πρέπει να τον στριμώχνεις και ξαφνικά να βρίσκεστε και οι δύο μαζί κάτω από το γκι. Και όπως η παράδοση επιτάσσει, δυο δυο μαζί κάτω από το γκι σημαίνει φιλί. Και όταν λέμε φιλί εννοούμε βαθύ γαλλικό φιλί. Άλλωστε θύμισε του πως το βαθύ φιλί βοηθά στη δημιουργία αντισωμάτων που βοηθά στην ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού συστήματος.

4. Πιάσε με όπου μπορείς

Το άγγιγμα (τυχαίο ή μη) είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να έρθεις και πάλι κοντά με τον αγαπημένο σου. Σίγουρα στην αρχή του δεσμού δεν έπαιρνε τα χέρια του από πάνω σου. Κάντον να θυμηθεί το γιατί. Από ένα απλό πιάσιμο του χεριού όσο περπατάτε μαζί στην στολισμένη αγορά, μέχρι το χούφτωμα στο ασανσέρ, αποτελούν ιδανικό τρόπο για να επιστρέψει το πάθος στη σχέση σας.

5. Φεύγουμε καρδιά μου το αποφάσισα

Προλαβαίνεις ακόμα να σχεδιάσεις μια ρομαντική γιορτινή απόδραση σε κάποιον δελεαστικό προορισμό. Είτε σε ένα ξύλινο ξενώνα στην πλαγιά του βουνού, είτε στη μέση της πλατείας στη Βιέννη, θα βρείτε χρόνο για να θυμηθείτε γιατί είστε μαζί, ξεφεύγοντας από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας.

6. Σε περιπέτεια να βρισκόμαστε

Μια μίνι περιπέτεια είναι αρκετή για να αφυπνίσει το χαμένο πάθος στη σχέση. Δεν είπαμε να κάνετε καταρρίχηση στην καμινάδα. Δοκίμασε μια δραστηριότητα που κανένας από τους δυο δεν έχει ξαναδοκιμάσει όπως το σκι, το σνόμομπιλ, το πατινάζ ακόμα και το χειμερινό κολύμπι. δυσκολευτείς να τον πείσεις, όμως η αδρεναλίνη είναι αρκετή για να ζεστάνεις το δεσμό.

7. Δώρισε τον εαυτό σου

Κυριολεκτικά. Αγόρασε μια μεγάλη κορδέλα και τύλιξε τον εαυτό σου με αυτήν. Την στιγμή της ανταλλαγής των χριστουγεννιάτικων δώρων (εννοείται πως πρέπει να είστε οι δυο σας) κάνε την εμφάνισή σου και ζήτα να σε ξετυλίξει. Πέραν του ερωτικού υπονοούμενου που αφήνεις, ξεκαθάρισε πως, όπως πάντα, θέτεις τον εαυτό σου στη διάθεσή του.

8. Ραντεβού στο ραντεβού

Ίσως το έχεις ξεχάσει, όμως σε ένα από τα πρώτα ραντεβού τον ερωτεύτηκες και σε ερωτεύτηκε. Με τις καθημερινές υποχρεώσεις και των δύο έχετε σταματήσει εδώ και καιρό όχι μόνο να βγαίνετε μαζί αλλά και να περνάτε μικρές στιγμές παρέα. Είναι ευκαιρία να προετοιμαστείς μόνο για εκείνος όπως έκανες και την πρώτη φορά. Δεν χρειάζεται να βρεθείτε σε ένα μοναδικό ραντεβού. Παρά το φορτωμένο πρόγραμμα που έχετε, κανονίστε να βγαίνετε έξω τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα. Εκτός από τα ραντεβού για φαγητό, μπορείτε να μοιραστείτε κοινές δραστηριότητες, όπως η επιλογή του χριστουγεννιάτικου δέντρου και των στολιδιών.

Τα απαραίτητα χριστουγεννιάτικα αξεσουάρ της αγάπης:

  • είπαμε, αρκετά γκι, δεμένα με πολύχρωμες κορδέλες σε κάθε γωνιά του σπιτιού
  • ένας ενημερωμένος ταξιδιωτικός πράκτορας για να σου βρει τις καλύτερες προσφορές για τους προορισμούς που θα επιλέξεις
  • κόκκινα εσώρουχα, με λευκές φουντίτσες κατά προτίμηση που είναι και της μόδας και της εποχής
  • ξύλα για να ανάψεις το τζάκι
  • ένας οδηγός πόλης για να βρεις τα πιο ωραία μέρη για το επόμενο ραντεβού σας
  • υπομονή για να αντέξεις τη γκρίνια του σε όλες τις νέες προτάσεις που θα κάνεις για να αναθερμάνετε τη σχέση. Ακόμα και η γκρίνια είναι σημάδια ενδιαφέροντος και κρυωμένων μεν, αισθημάτων δε.