Καπάρωσέ τον πριν την Πρωτοχρονιά (Νο1)

23.12.2012
Οι γιορτές πλησιάζουν απειλητικά και το τελευταίο πράγμα που θα ήθελες είναι να μείνεις μόνη σαν το λεμόνι χριστουγεννιάτικα. Επιπλέον, κανένα από τα ραντεβού που βγήκες δεν ευδοκίμησε και εσύ αναρωτιέσαι το γιατί!

Πριν στολίσεις το χριστουγεννιάτικο δέντρο με μαύρες μπάλες, ακολούθησε τα 21 μυστικά που προτείνουμε και καπάρωσε τον σε χρόνο μηδέν.

Συμβουλή καπαρώματος 1η: Τα πολλά παιχνίδια δεν θα φέρουν αποτέλεσμα

Αν θέλεις να αποκτήσεις μια πραγματική σχέση, γίνε μια σύντροφος που θα το αξίζει γεμάτη ευγένεια, αυθεντικότητα και ειλικρίνεια. Γυναίκες με τέτοια χαρακτηριστικά πάντα καταλήγουν ζευγαρωμένες. Κοπέλες που ακολούθησαν τακτικές τύπου Χόλιγουντ που προσπαθείς να κατακτήσεις τον άλλο μέσα από τερτίπια και κόλπα, κατέληξαν όπως και οι ηρωίδες των ταινιών: μόνες και πληγωμένες κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Συμβουλή καπαρώματος 2η: Μην είσαι πολύ ανεκτική στην αδιαφορία του

Αν μετά από δύο εξόδους στο σινεμά, δεν τον βλέπεις να καίγεται να σε ξαναδεί. Αν έρχεται να σε πάρει για να βγείτε, αλλά ποτέ δεν έχει κανονίσει να κάνετε κάτι ξεχωριστό. Αν έχετε ραντεβού στις εννιά και φτάνει στις δέκα τελικά, τράβα μπρος! Όλα τα παραπάνω είναι σημάδια πως χάνεις το χρόνο σου μαζί του. Και σίγουρα αξίζεις πολλά περισσότερα! Μην συνεχίζεις να βγαίνεις με κάποιον απλώς γιατί ελπίζεις πως θα αλλάξουν τα πράγματα. Είσαι πολύ νέα για να συμβιβάζεσαι με σχέσεις που σε υποβιβάζουν.

Συμβουλή καπαρώματος 3η: Το τεστ των δύο εβδομάδων

Αν δεν έχεις νέα του μέσα σε δύο εβδομάδες από το τελευταίο σας ραντεβού, πάμε γι' άλλα. Μην το πάρεις προσωπικά αλλά ο τύπο δεν ενδιαφέρεται. Δύο εβδομάδες ήταν αρκετές για να διευθετήσει τις υποχρεώσεις του και να βρει μισή ώρα για να σε ξαναδεί.

Συμβουλή καπαρώματος 4η: Φάε και πιες με την ψυχή σου

Στο ραντεβού μαζί του, μην διστάσεις να παραγγείλεις ότι, και όσο σου αρέσει, ειδικά να η έξοδος γίνεται σε εστιατόριο. Όσον κι αν φαίνεται απίστευτο, οι άντρες εκτιμούν πολύ περισσότερο τις γυναίκες που δεν είναι δήθεν και τρώνε σαν πραγματικοί άνθρωποι. Εντάξει, δεν χρειάζεται να γουρουνιάσεις, αλλά δείχνοντας το πραγματικό σου πρόσωπο θα τον κερδίσεις.

Συμβουλή καπαρώματος 5η: Να εκτιμάς τα δώρα του και να το δείχνεις

Ντύσου, στολίσου και χρησιμοποίησε όλα τα δώρα που σου κάνει. Οι αγορά δώρου για μια γυναίκα είναι πολύ δύσκολο και σημαντικό κατόρθωμα για έναν άντρα. Ακόμα κι αν δεν σου αρέσει εκείνο το καρώ μπλουζάκι που διάλεξε για εσένα, φόρεσε τον την επόμενη φορά που θα βγείτε. Θα αισθανθεί υπερήφανος, και είναι πολύ πιθανό να σκεφτεί πως το γούστο σας ταιριάζει. Άρα, ταιριάζετε γενικά!

Συμβουλή καπαρώματος 6η: Να εκτιμάς και τα χρήματα που σπαταλάει για εσένα

Μπορεί να μην σε πηγαίνει για φαγητό στα ακριβότερα εστιατόρια, αλλά είναι πολύ σημαντικό να δείχνεις πως εκτιμάς και την τελευταία δεκάρα που χαλάει, ακόμα και στην πιτσαρία της γειτονιάς που δειπνίσατε προχτές. Αν δείξεις πως δεν έχεις μεγάλες και υπερβολικές οικονομικές προσδοκίες, θα σε δει με άλλο μάτι, πολύ πιο θετικό.

Συμβουλή καπαρώματος 7η: Ό,τι δώσεις θα πάρεις

Δείξε μια θετική ανταπόκριση και προετοίμασε μια ιδιαίτερη βραδιά για τους δυο σας. Κάλεσε τον σπίτι και μην παραγγείλεις απ' έξω. Προσπάθησε να μαγειρέψεις μόνη ό,τι καλύτερο μπορείς, ακόμα και τηγανητές πατάτες. Θα εκτιμήσει την προσπάθεια που έκανες και το ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο πρόσωπό σου. Πες του: ''Αυτό δεν το έχω ξανακάνει για κανέναν άντρα''. Θα τον σκλαβώσεις. Άλλωστε ο έρωτας περνάει απ' το στομάχι''.

Συμβουλή καπαρώματος 8η: Θου Κύριε, μακρυά από τις κουβέντες για πρώην

Για κανένα λόγο μην μιλήσεις για τον πρώην φίλο, σύζυγο, ούτε καν για τον πρώην ιδιοκτήτη σου. Μπορεί να υπάρξει μια τέτοια κουβέντα μελλοντικά και ύστερα από δική του απαίτηση. Όμως τέτοιες συζητήσεις περι πρώην δεν είναι καθόλου βοηθητικές στα πρώτα στάδια ενός δεσμού.

Συμβουλή καπαρώματος 9η: Κράτα την ιστορία της ζωής σου, για την αυτοβιογραφία σου

Μην τον ζαλίζεις με όλες τις λεπτομέρειες της ιστορίας της ζωής σου εξ' αρχής. Είναι πολύ σημαντικό το να πλέξεις λίγο μυστήριο γύρω από εσένα. Κράτα κρυφές κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες και άστον να ψάχνει να βρει απαντήσεις. Άλλωστε το μυστήριο είναι φυσικό αφροδισιακό του πνεύματος.

Συμβουλή καπαρώματος 10η: 'Άσε τους ρόλους για το θέατρο

Το να είσαι ο εαυτός σου, είναι ο καλύτερος ρόλος που μπορείς να παίξεις. Μην προσπαθείς να τον εντυπωσιάσεις με ανθρώπους που μπορεί να ξέρεις, μέρη που έχεις ακουστά αλλά ποτέ δεν πήγες ή για τις αναλογίες του σώματός σου. Δηλαδή, μην παραφουσκώνεις το ντεκολτέ του γιορτινού φορέματος με άπειρα μαξιλαράκια, γιατί κάποια στιγμή το ψέμα θα φανεί. Σκέψου πως τέτοια κόλπα έλκουν μόνο επιφανειακούς τύπους αντρών. Ανάδειξε τα πιο ελκυστικά στοιχεία του αληθινού σου εαυτού και γοήτευσέ τον.

Συμβουλή καπαρώματος 11η: Να έχεις μάτια μόνο για εκείνον

Αφού αποφασίσεις ποιον θέλεις από τα αγόρια του πάρτυ της Πρωτοχρονιάς, ρίξε τα δίχτυα σου. Μόλις κάνεις την κίνησή σου, ξέχνα τους υπόλοιπους υποψήφιους και έχε μάτια μόνο για εκείνον. Η πίστη είναι ένα από τα πιο σημαντικά γνωρίσματα, που στα μάτια ενός άντρα ξεχωρίζει μια γυναίκα από τον υπόλοιπο σωρό. Αν σε δει να ξενοκοιτάς, θα αρχίσει να να αναρωτιέται για την ικανότητά σου να είσαι πιστή.


Κ.Π