Άγιος Βαλεντίνος και σχέση από απόσταση; 6 ιδέες για να γιορτάσεις ακόμη κι έτσι

11.02.2022
Άγιος Βαλεντίνος και σχέση από απόσταση; 6 ιδέες για να γιορτάσεις ακόμη κι έτσι
Δύσκολο πράγμα η απόσταση έτσι κι αλλιώς. Μερικές φορές, απλά, δεν "παλεύεται". Ειδικά τώρα, με τη γιορτή των ερωτευμένων μια ανάσα μακριά, σίγουρα έχεις αρχίσει να σκέφτεσαι τι να κάνεις. Παρακάτω θα βρεις μερικές ιδέες που μπορεί να σε εμπνεύσουν ως έχουν ή με παραλλαγές που θα επιλέξεις εσύ κάνοντας τις απαραίτητες προσαρμογές ανάλογα την εκάστοτε συνθήκη. Ιδού, λοιπόν, κάποιοι ρομαντικοί τρόποι για να γιορτάσεις αυτή την ημέρα αν βρίσκεσαι σε σχέση εξ αποστάσεως .

Βγείτε «μαζί» μια φωτογραφία παρά το ότι βρίσκεστε σε διαφορετικά μέρη

Υποσχόμαστε, είναι χαριτωμένο. Δοκίμαστε τις δεξιότητές σας στη φωτογραφία και στο Photoshop, συνδυάζοντας δύο ξεχωριστά τραβηγμένες φωτογραφίες σε εντελώς διαφορετικές τοποθεσίες. Μπορείς να παίξεις με πόζες, αντικείμενα και σκηνικά για να δημιουργήσεις μια καλλιτεχνική εκδοχή μιας φωτογραφίας που θα είχατε τραβήξει εσείς οι δύο αν ήσασταν μαζί.

Απολαύστε μαζί την ανατολή ή τη δύση του ηλίου

Είτε είναι στην παραλία, σε μια ταράτσα είτε από το παράθυρο του υπνοδωματίου σου, συντονιστείτε μια ώρα για συνομιλία μέσω βίντεο που να συμπίπτει με τη δύση ή την ανατολή του ηλίου. Εάν οι ζώνες ώρας είναι πρόβλημα, μοιράσου μαζί του το ηλιοβασίλεμα ή την ανατολή του ηλίου μέσω βίντεο και αντίστροφα.

5 δημιουργικές ιδέες για ραντεβού για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου

Κανόνισε ένα ραντεβού για δείπνο μέσω FaceTime

Και οι δύο μπορείτε να μαγειρέψετε τα αγαπημένα σας γεύματα και στη συνέχεια να τα στήσετε μπροστά στην κάμερά σας για να έχετε ένα εικονικό δείπνο. Θέλεις να το κάνεις επίσημο; Δοκίμασε ένα εικονικό μάθημα μαγειρικής μαζί του. Α, και προφανώς θα θέλετε κι εσείς κάποιο επιδόρπιο, οπότε κάνε το εύκολο στέλνοντάς του το αγαπημένο του γλυκό μέσω delivery.

Στείλε του το αγαπημένο του γεύμα

Αν δεν ασχολείσαι με το μαγείρεμα, μπορείς ακόμα να έχεις ένα εικονικό ραντεβού για δείπνο. Πληκτρολόγησε τη διεύθυνσή του στην αγαπημένη σου εφαρμογή παράδοσης φαγητού και εξέπληξέ τον στέλνοντας του μια παραγγελία που ξέρεις ότι του αρέσει.

6 πρωτότυπες ιδέες για μανικιούρ για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Στείλε του ένα χειροποίητο δώρο

Ένα δώρο δεν χρειάζεται να είναι ακριβό για να είναι καλό. Μια αγαπησιάρικη κάρτα, ένα άλμπουμ φωτογραφιών ή οποιοδήποτε δώρο που έχεις φτιάξει μόνη σου, δείχνει ότι αφιερώνεις χρόνο και σκέψη σε αυτό και θα του υπενθυμίζει πόσο σε ενδιαφέρει, ακόμα και όταν δεν είσαι κοντά του στην πραγματικότητα.

Στείλε του πολλά γράμματα για να τα ανοίξει σε διαφορετικές ώρες

Οι σχέσεις εξ αποστάσεως είναι πολύ δύσκολες και η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου όταν είσαστε χωριστά είναι ακόμα πιο δύσκολη. Γέμισε φακέλους με μικρά δώρα και γλυκά γράμματα για να φτιάξεις τη διάθεση του αγαπημένου σου, ανάλογα με το πώς νιώθει εκείνη τη στιγμή. Τοποθέτησε ετικέτες στο εξωτερικό κάθε φακέλου με οδηγίες για το πότε να τον ανοίξει, όπως «για όταν σου λείπω» και «για όταν αισθάνεσαι μοναξιά».