Είσαι μόνη; 5 σίγουρα τιπς για να βρεις ταίρι μέσα στο 2017

03.01.2017
Μαγικά να κάνεις για να βρεις τον έρωτα της ζωής σου τη νέα χρονιά, δεν υπάρχουν! Το μόνο που θα πρέπει να γίνει, είναι να γίνεις ρεαλίστρια κι να ακολουθήσεις το ένστικτό σου και τα 5 τιπς που σου προτείνουμε!

Άλλαξε την αντίληψη που θρέφεις για τα ραντεβού!

Μην περιμένεις να βρεθεί το τέλειο του τέλειου ραντεβού για να το τολμήσεις. Φυσικά και δεν λέει κανείς να βγαίνεις έξω με τον πρώτο τυχόντα που θα στο προτείνει αλλά ούτε και πρέπει να περνάς τους επιλαχόντες από κόσκινο! Ένα τηλεφώνημα ή ένα προφίλ στο facebook δεν πρέπει να είναι ικανά να κρίνουν την τύχη ενός άντρα που περιμένει να σε γνωρίσει. Βγες ραντεβού, γνώρισε κόσμο, αφού από μόνη της η επικοινωνία αυτή θα σου χαρίσει εμπειρία!

Μην κολλάς σε ένα συγκεκριμένο πρότυπο άντρα!

Ανέκαθεν σου άρεσαν τα ξανθά αγόρια με τα μάτια τα μελιά. Τι θα έλεγες να ξεχνούσες για λίγο το ιδανικό πρότυπο άντρα που έχεις πλάσει στο μυαλό σου. Το θέμα δεν είναι να απορρίπτεις προτάσεις για τα χαρακτηριστικά που κάποιος δεν διαθέτει αλλά να ξεχωρίζεις εκείνον που έχει τα καλά στοιχεία που αποζητάς. Μπορεί ο υποψήφιος να μην είναι ξανθός για παράδειγμα αλλά έχει χιούμορ κι αυτό θα χρειαστείς σε μια σχέση κι όχι τις τρίχες.... που ενίοτε στους άντρες πέφτουν!

Να είσαι θετική ακόμα κι αν η γνωριμία δεν εξελίσσεται καλά!

Η αρνητική σκέψη να είσαι σίγουρη πως θα φέρει κι αρνητικά αποτελέσματα, ειδικά στο επίπεδο του έρωτα. Ακόμα κι αν οι τελευταίες 5 γνωριμίες σου πήγαν στραβά, δεν χρειάζεται να καταδικάσεις και την επόμενη. Σκέψου θετικά, φέρσου θετικά κι άσε την τύχη να αποφασίσει.

Να είσαι πρακτική και να μην τα περιμένεις όλα από τους άντρες!

Οι εποχές που έπρεπε να το παίξεις ντίβα ή να περιμένεις να επικοινωνήσει το αρσενικό μαζί σου έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Αν βλέπεις πως εκείνος δεν παίρνει την πρωτοβουλία για το ραντεβού, κάντο εσύ, δείξε το ενδιαφέρον σου και παίξε κάθε χαρτί για να του δείξεις πως θέλεις να προχωρήσει η γνωριμία. Με τον τρόπο αυτό και είσαι καθαρή και σαφής και γλιτώνεις πιο εύκολα από τα αγόρια εκείνα που απλά ενδιαφέρονται να αποκτήσουν ακόμα μια φίλη στο Facebook κι όχι στην πραγματική ζωή.

Κλείσε στο ντουλάπι τις ανασφάλειές σου

Αν ένας άντρας σου πει ότι έχεις ομορφύνει, ευχαρίστησέ τον. Δεν χρειάζεται με το καλημέρα να του απαριθμήσεις 5 λόγους που δεν νιώθεις ωραία. Δέξου τα θετικά σχόλια των γύρω σου και απόκτησε αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση. Το ίδιο ισχύει και στα ραντεβού που θα κάνεις. Μια πρώτη κουβέντα δεν χρειάζεται να εκθέτει όσα πάνε στραβά στη ζωή, τη δουλειά, την οικογένεια ή τις πρώην σχέσεις σου.