Μέγεθος πέους

12.04.2012
Το πέος μου είναι 16 εκατοστά. α ήθελα να ρωτήσω είναι αρκετό το μέγεθος ή είναι μικρό;

Γεια σου θεία Λουκία! Είμαι 14 χρονών και το πέος μου είναι 16 εκατοστά. Θα ήθελα να ρωτήσω είναι αρκετό το μέγεθος ή είναι μικρό; Και με πόσο ευχαριστιούνται περίπου οι γυναίκες;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Μια χαρά είναι το μέγεθος του πέους σου. Μάλιστα, στατιστικά βρίσκεται στο πάνω όριο, αφού σύμφωνα με τις σχετικές μετρήσεις ο μέσος όρος για το μήκος του πέους είναι 12-16 εκατοστά.

Όμως, η ευχαρίστηση των γυναικών δεν εξαρτάται από το μέγεθος του πέους του συντρόφου τους, αλλά από τη συνολική συμπεριφορά του άντρα την ώρα του σεξ. Δηλαδή η ικανοποίηση μιας κοπέλας εξαρτάται περισσότερο από το πόσο τρυφερός είναι ένας άντρας, το πόσο ενδιαφέρεται για τη δική της ευχαρίστηση κι όχι μόνο για τη δική του, αλλά και το πόσο πολύ μπορεί να διατηρήσει τη στύση του πριν εκσπερματώσει

Δυστυχώς, πολλοί προικισμένοι άντρες δεν το γνωρίζουν αυτό και φέρονται με υπερβολική αυτοπεποίθηση στο κρεβάτι με αποτέλεσμα να χάνουν και οι ίδιοι σε απόλαυση, ενώ εξίσου πολλοί λιγότερο προικισμένοι άντρες που είναι θαυμάσιοι εραστές αγωνιούν για το μέγεθος τους χωρίς λόγο και αιτία.

Με άλλα λόγια, το μεγάλο μέγεθος είναι μεν ένα μικρό πλεονέκτημα, αλλά χωρίς την ανάλογη συμπεριφορά δεν μετράει καθόλου. Συγκεντρώσου λοιπόν στο πώς θα γίνεις καλύτερος εραστής συνολικά και παράτα το υποδεκάμετρο. Ούτως ή άλλως από αυτή την άποψη είσαι πλήρως καλυμμένος.

Περισσότερα για το πέος και τον τρόπο λειτουργίας του μπορείς να διαβάσεις στο άρθρο "Τα μυστήρια της αντρικής ανατομίας" που δημοσιεύουμε στο WomenOnly. Είναι βέβαια γραμμένο για γυναίκες, αλλά και τ' αγόρια μπορούν να μάθουν πολλά για το σώμα τους διαβάζοντας το.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ