Ρέμος - Πλούταρχος κάτω από την ίδια στέγη!

14.12.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα,Χρόνια τώρα το όνειρο εμάς των μπουζουκόβιων είναι να δούμε στην ίδια πίστα τον Αντώνη Ρέμο με τον Γιάννη Πλούταρχο. Αυτή τη συνύπαρξη να δούμε
Αγαπημένη μου Δήμητρα,


Χρόνια τώρα το όνειρο εμάς των μπουζουκόβιων είναι να δούμε στην ίδια πίστα τον Αντώνη Ρέμο με τον Γιάννη Πλούταρχο. Αυτή τη συνύπαρξη να δούμε, αγαπημένη μου και τι στον κόσμο. Μέχρι και την κρίση θα παραβλέψουμε και από το πρώτο τραπέζι πίστα, θα ξεκινήσουμε τον λουλουδοπόλεμο. Καλά μη φανταστείς πολλά... πυρομαχικά. Με την κρίση, από ένα πανέρι στον καθένα θα ρίξουμε για το καλό της συνεργασίας.

Όπως φαίνεται, λοιπόν, δεν αποκλείεται στο μέλλον το όνειρο μας να γίνει πραγματικότητα, αφού πλέον υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για μία επικείμενη συνεργασία. Κι αυτό διότι Ρέμος και Πλούταρχος ανήκουν στην ίδια δισκογραφική εταιρεία, την Heaven. Μετά τον Αντώνη την ίδια διαδρομή ακολούθησε και ο πολύτεκνος Γιάννης, ο οποίος μετά από πολλά χρόνια καλής συνεργασίας έφυγε από την Minos.

Σε αντίθεση με τον Ρέμο, το «διαζύγιο» του Πλούταρχου ήτο «βιλούδο» χωρίς γκρίνιες, τσακωμούς κι ακόμη χειρότερα χωρίς εξώδικα και δικαστήρια. Και όπως είπε ο ίδιος ο αοιδός στην εκπομπή της Ελένης Μενεγακη, οι σχέσεις του με την Minos είναι άριστες κι έφυγε επειδή μετά από τόσα χρόνια ήθελε να κάνει κάτι καινούργιο. Και ήδη η ανανέωση στην καριέρα του έρχεται, αφού στον επόμενο δίσκο με τη νέα του εταιρεία θα συνεργαστεί με τον Ιταλό καλλιτέχνη, Al Bano και μάλιστα θα πει στα Ιταλικά το «Φελιτσιτά».