Ζέτα Τζόουνς: Προικοθήρας ή ερωτευμένη γυναίκα;

05.12.2000
Αποποιείται του τίτλου της "προικοθήρας" η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, τονίζοντας ότι το προγαμιαίο συμβόλαιο είναι η καλύτερη λύση!
Αποποιείται του τίτλου της "προικοθήρας" η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, τονίζοντας ότι το προγαμιαίο συμβόλαιο είναι η καλύτερη λύση! Λίγες μέρες μετά τον πολυσυζητημένο γάμο της με τον Μάικλ Ντάγκλας, η Ουαλή ηθοποιός "έσπασε" τη σιωπή της και με συνέντευξή της σε αμερικανικό περιοδικό "έβαλε" τα πράγματα στη θέση τους.

Η εκρηκτική Κάθριν δήλωσε ότι αγαπά τον σύζυγό της και πως δεν έχει ανάγκη τα λεφτά του, αφού η ίδια έχει καταφέρει να κάνει περιουσία. Όσον αφορά το περιβόητο προγαμιαίο συμβόλαιο -για την τελική μορφή του οποίου "χύθηκε αίμα"- υποστήριξε: "Αν παντρευόμουν κάποιον 25 χρόνια νεότερο και με μικρότερη περιουσία από τη δική μου, πάλι θα έκανα το ίδιο. Τα προγαμιαία συμβόλαια είναι καταπληκτικά, διότι τα πάντα είναι ξεκάθαρα".

Πάντως, αν λάβουμε υπόψιν μας τους όρους της οικονομικής συμφωνίας -σε περίπτωση απιστίας του ex- sex maniac Μάικλ- και την περιουσία του ( διαθέτει 120 εκατομμύρια δολάρια), τότε σίγουρα τα προγαμιαία συμβόλαια είναι καταπληκτικά.