Χωρισμοί και σχέσεις

01.12.2000
Τελικά οι άνθρωποι της showbiz δεν πρέπει να βαριούνται καθόλου. Πάντα κάτι βρίσκουν να κάνουν, όπως ταξιδάκια, πάρτι, χωρισμούς, ζευγαρώματα. Μόνο εγώ δεν κάνω τίποτα, μια στασιμότητα άλλο πράγμα.
Τελικά οι άνθρωποι της showbiz δεν πρέπει να βαριούνται καθόλου. Πάντα κάτι βρίσκουν να κάνουν, όπως ταξιδάκια, πάρτι, χωρισμούς, ζευγαρώματα. Μόνο εγώ δεν κάνω τίποτα, μια στασιμότητα άλλο πράγμα. Τέλος πάντων, μιας και είπα «χωρισμούς και ζευγαρώματα», ξεφύλλιζα διάφορα περιοδικά?επιμορφωτικού χαρακτήρα και τα περισσότερα είχαν αυτά ως θέμα. Έπηξε το μάτι μου στο ποιος χώρισε ποιόν και ποιος τα έφτιαξε με ποιόν.

ΧΩΡΙΣΑΝ

Σοφία Αλιμπέρτη ? Στέλιος: Άσχημο πράγμα η απόσταση. Μετά από 3 ολόκληρα χρόνια και τόσα δρομολόγια Αθήνα ? Πάρος και τούμπαλιν, το χαριτωμένο ζεύγος δεν άντεξε κι έδωσε τέλος στον ερωτά του.

Άντζυ Ανδριτσοπούλου ? Βαλάντης: Ο Ροδίτης αοιδός το διέλυσε με το «κουνελάκι» -λόγω οδοντοστοιχίας- του Πρωινού Καφέ. Ωστόσο, η μοντέλα δεν δείχνει να ανησυχεί, καθώς υποστηρίζει ότι «μπόρα είναι θα περάσει».

ΧΩΡΙΣΑΝ & ΔΕΝ ΧΩΡΙΣΑΝ

Εβελίνα Παπούλια ? Γιώργος Λιάντος: Με αυτό το ζευγάρι ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρη. Εκεί που λέγαμε πάει χώρισαν οριστικά, τσουπ ήρθε ο γάμος. Από τότε όλο χωρίζουν κι όλο μαζί είναι. Προσωπικά, αν δεν δω τα χαρτιά του διαζυγίου, το χέρι μου στη φωτιά δεν πρόκειται να το βάλω.

ΧΩΡΙΣΜΟΣ & ΣΧΕΣΗ

Ανίτα Ναθαναήλ ? Κώστας- Κρις: Αυτή η περίπτωση μόνο στο Αννιτάκη θα μπορούσε να συμβεί. Χώρισε τον επιχειρηματία Κώστα Μιτζέλο ?ετοιμαζόταν και με αυτόν για γάμο- και στο «καπάκι» ερωτεύτηκε ξανά μανά έναν αθλητή και, δη, πολίστα. Λέγεται Κρις Χάμπερτ, είναι Ελληνοαμερικανός, αγωνίζεται στον Εθνικό και οι δύο τους είναι πολύ ερωτευμένοι.

ΜΑΖΙ

Θεοφανία Παπαθωμά ? Γιώργος Νινιός: Δε λέω «πάλεψαν» σκληρά τα παιδιά, προκειμένου να κρατήσουν μυστικό τον έρωτά τους, όμως «ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο τούτο». Οι αγκαλίτσες και τα φιλάκια, στη Θεσσαλονίκη έκαναν το γύρο της Ελλάδας εν μια νυκτί.

ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ;

Τζένη Ιωακειμίδου ? Θόδωρος Κυριακού: Στο θέατρο «Αυλαία», όπου πρωταγωνιστεί η πρώην «Τζίνα» της Λάμψης, εθεάθη ο υιός του ισχυρού άνδρα του ΑΝΤ- 1. Αφού τελείωσε η παράσταση -που με τόση αφοσίωση παρακολούθησε- πήρε την Τζένη και μην είδατε τον?Θοδωρή. Πού πήγαν, τι έκαναν, ξέρω αλλά δεν θα σας πω, διότι δεν είμαι κουτσομπόλα!