Εγκαταλείπει(;) ο Τερζής

06.12.2000
"Βόμβα" πολλών μεγατόνων έσκασε την περασμένη εβδομάδα στην "Πύλη Αξιού", στην Θεσσαλονίκη. Το "χτύπημα" δεν ήταν τρομοκρατικό, αλλά μια δήλωση του Πασχάλη Τερζή, ότι εγκαταλείπει τη νύχτα και πιθανόν τη δισκογραφία.
"Βόμβα" πολλών μεγατόνων έσκασε την περασμένη εβδομάδα στην "Πύλη Αξιού", στην Θεσσαλονίκη. Το "χτύπημα" δεν ήταν τρομοκρατικό, αλλά μια δήλωση του Πασχάλη Τερζή, ότι εγκαταλείπει τη νύχτα και πιθανόν τη δισκογραφία. Οι λόγοι που τον οδήγησαν να σκέφτεται την περίπτωση αυτή είναι καθαρά προσωπικοί, καθώς ο δημοφιλής τραγουδιστής έχει κουραστεί τόσο σωματικά, όσο και ψυχικά.

Τριάντα χρόνια στη νύχτα και το τραγούδι -με όλες τις δυσκολίες και τα εμπόδια που παρουσιάστηκαν μέχρι την καταξίωση του- έφεραν την εξάντληση του Τερζή. Οι γιατροί και τα πρόσωπα του συγγενικού του περιβάλλοντος του, φοβούμενοι γαι την υγεία του, τού συνέστησαν να ξεκουραστεί. Την περίπτωση αυτή, όμως την σκέφτεται σοβαρά και ο ίδιος, ενώ ήδη υπάρχει το μέρος που θα λειτουργήσει ως το ησυχαστήριό του. Το κτήμα του στη συμπρωτεύουσα.

Πάντως, ακούγεται ότι το "ποτήρι ξεχείλισε" για τον Θεσσαλονικιό τραγουδιστή με την περιπετειώδη μεταγραφή του από την SONY στην MINOS. Ένα εξώδικο της SONY στην αντίπαλη εταιρεία, με το οποίο ζητά από τον Τερζή έναν ακόμη δίσκο, -τον χρωστάει βάσει του συμβολαίου του- επηρέασε αρκετά τον καλλιτέχνη.

Η τελική απόφαση είναι δική του και οι θαυμαστές το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να περιμένουν τον αγαπημένο τους τραγουδιστή να την ανακοινώσει.