"Ποιος υπέκλεψε την Λιβανίου, Τατιάνα";

17.03.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Καιρό είχαν να αρπαχτούν on air η Τατιάνα Στεφανίδου με την Χριστίνα Λαμπίρη και πολύ με στεναχωρεί το γεγονός...
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Καιρό είχαν να αρπαχτούν on air η Τατιάνα Στεφανίδου με την Χριστίνα Λαμπίρη και πολύ με στεναχωρεί το γεγονός ότι η τεχνολογία δεν έχει εξελιχθεί τόσο πολύ, ώστε να δίνει τη δυνατότητα για διακαναλικό on air μαλλιοτράβηγμα. Εκεί, δηλαδή, που τα είχε «πάρει» η Λαμπίρη με την Τατιάνα να είχε τη δυνατότητα να της τραβήξει το μαλλί. Μα να υποκλέψει την Έμμυ Λιβανίου; Τς, τς. Φαινόμενο Κορωνιά και στα μεσημεριανά; Αλλά να πάρω τα πράγματα από την αρχή.

Βγήκε ένα δημοσίευμα που θέλει τον Τέρενς Κουίκ να είναι «στα μαχαίρια» με την Λιβανίου και κάθε μέρα στα παρασκήνια της εκπομπής να γίνεται «σφαγή». Η συμπαρουσιάστριά του θέλει περισσότερο τηλεοπτικό χρόνο και να πηγαίνει σε περισσότερα ταξίδια. Προσωπική απορία: μα σε πόσα ακόμη ταξίδια να πάει; Καμήλα για καμήλα δεν έχει αφήσει που να μην έχει επισκεφθεί, ενώ έχει αλωνίσει όλη τη Μέση Ανατολή κι όλο τον Αραβικό κόσμο. Τέλος πάντων, αυτό έγραφε το δημοσίευμα και η Στεφανίδου έβγαλε τον Κουικ να μιλήσει για το θέμα. Αυτός δεν ήθελε να κάνει δηλώσεις, όμως η Λιβανίου σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε συνεργάτιδα της Τατιάνας ήτο ομιλητικότατη.

Οι δηλώσεις της έπαιξαν στην εκπομπή για να βγει στο καπάκι η Λιβανίου στην Λαμπίρη να δηλώσει πως την «υπέκλεψαν». Δεν ήξερε, δηλαδή, πως ηχογραφούσαν την συζήτηση και δεν την είχαν ενημερώσει σχετικά. Η Λαμπίρη εκνευρίστηκε τα μάλα που στους πονηρούς αυτούς καιρούς έχουμε φθάσει στο σημείο να «υποκλέπτουμε» δημοσιογράφους, με αποτέλεσμα να έρθει το μάτι της να γυαλίσει. Η Τατιάνα, πάλι, που πληροφορήθηκε τα καθέκαστα «κάρφωσε» την Λιβανίου, ενώ και σε αυτή γυάλισε το μάτι, που είπαν ότι κάνει υποκλοπές!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]