Διαζύγιο - εξπρες για τη Ζελβέγκερ!

16.09.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αν μου έλεγε κάποιος ότι η Ρενέ Ζελβέγκερ θα παντρευόταν και θα χώριζε μέσα σε τέσσερις μήνες, με κάποιον που γνώριζε μόλις τρεις
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αν μου έλεγε κάποιος ότι η Ρενέ Ζελβέγκερ θα παντρευόταν και θα χώριζε μέσα σε τέσσερις μήνες, με κάποιον που γνώριζε μόλις τρεις, θα έλεγα ότι είσαι οχτρός του κοριτσιού. Όχι, ότι την έχω του πεταματού, ανίκανη να σαγηνεύσει έναν άνδρα. Απλά, δεν είναι αυτό που λέμε...τρελιάρα Ρενέ. Και την άποψη αυτή έχει όλος ο κόσμος, που με μεγάλη έκπληξη έμαθε πως η Ζελβέγκερ παντρεύτηκε και με την ίδια έκπληξη πληροφορήθηκε κι επίσημα το βράδυ της Πέμπτης πως χώρισε! Ούτε η Ντρου Μπάριμορ και η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ δεν τα κάνουν αυτά.

Εδώ, αφήνω την εισαγωγή και μπαίνω στο ψητό. Τον τελευταίο καιρό, οι φήμες είχαν φουντώσει πως η Ζελβέγκερ και ο σύζυγός της, μουσικός της Κάντρι, Κένι Τσέσνι περνούν σοβαρή κρίση στον γάμο τους και είναι στα πρόθυρα του διαζυγίου. Η ηθοποιός, από τον Ιούλιο που ακούστηκαν οι πρώτες φήμες, διέψευσε πως χωρίζει, όμως τον τελευταίο καιρό, απλά απέφευγε να απαντήσει στις σχετικές ερωτήσεις. Την είδηση του χωρισμού ανακοίνωσαν οι εκπρόσωποι του ζευγαριού, οι οποίοι δήλωσαν πως η Ρενέ και ο Κένι αποφάσισαν να χωρίσουν, επειδή δεν βλέπονταν συχνά, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν προβλήματα στο γάμο τους.

Και είναι αλήθεια αυτό. Έριξα μιλάμε ΤΟ ψάξιμο για να βρω μία φωτογραφία του ζευγαριού (πλην της μοναδικής που έδωσαν στη δημοσιότητα, από τον γάμο τους) από δημόσια έξοδό ή έστω από παπαράτσι, αλλά μάταια. Ούτε μία. Η Ζελβέγκερ πήγαινε μόνη της στις πρεμιέρες, ενώ δεν παρακολούθησε ούτε μία συναυλία του Τσέσνι. Κι αυτός λένε ήταν ο σοβαρός λόγος που ο ξαφνικός τους γάμος, ξαφνικά τελείωσε. Για την ιστορία, το ζευγάρι γνωρίστηκε τον Ιανουάριο κατά τη διάρκεια του μαραθώνιου για τα θύματα του Τσουνάμι, ενώ παντρεύτηκαν τον Απρίλιο στην Καραϊβική. Ο γάμος τους έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]