Κρίση στις σχέσεις Μαζωνάκη - Ρουβά;

09.12.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Σε τεντωμένο σχοινί βρίσκονται οι επαγγελματικές σχέσεις του Sakis Ρουβά και του Γιώργου Μαζωνάκη.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Σε τεντωμένο σχοινί βρίσκονται οι επαγγελματικές σχέσεις του Sakis Ρουβά και του Γιώργου Μαζωνάκη, οι οποίοι σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν, ζήτημα να λένε μια «καλησπέρα». Το πρόβλημα στις σχέσεις τους εντοπίστηκε από τις πρόβες κιόλας και αφορμή λένε πως υπήρξε η διεθνής καριέρα του Sakis. Μία το Fame Story της Ρωσίας, μία η Γαλλία, μία το ένα, μία το άλλο οι πρόβες έμεναν πίσω, ενώ και η έναρξη του προγράμματος άργησε κατά μία εβδομάδα. Αυτά και άλλα πολλά λένε πως έβλεπε ο Μαζωνάκης, ο οποίος δεν είναι και από τους ανθρώπους που σηκώνουν εύκολα μύγα στο σπαθί τους, κι έκανε την...έκρηξη. Ο Sakis, πάλι, δεν ανέβασε τους τόνους, διότι δεν είναι και πολύ φαν της γκρίνιας και της φασαρίας.

Με αυτά και με άλλα, η πρεμιέρα έγινε την προηγούμενη εβδομάδα και όσοι ήξεραν την ιστορία, κατάλαβαν την «ψύχρα» που υπάρχει ανάμεσα σε Ρουβά και Μαζωνάκη. Και δεν έφθαναν όλα αυτά, κάποιες «Ρουβίτσες» από κάτω αλάλαζαν το όνομα «Sakis Sakis» ακόμη κι όταν στην πίστα βρισκόταν ο Μαζωνάκης. Πως βαστήχτηκε ο άνθρωπος και δεν τα έχωσε...γαλλιστί είναι απορίας άξιον. Μάλλον, είχε προσηλωθεί στο έργο του και κράταγε λίγο από τη συγκίνηση της πρώτης του εμφάνισης. Καλά, μιλάμε πως όταν βγαίνει για πρώτη φορά ο Γιώργος, τον κόσμο από κάτω τον παίρνουν τα ζουμιά από αυτό που βλέπει. Κι αν δεν κυλήσει ένα δάκρυ από το μάτι του, τότε βάζει λίγο ουισκάκι για να φαίνεται βρεγμένος ο οφθαλμός. Οπότε δεν θα φαίνεται σαν τη μύγα μες στο γάλα, όταν δίπλα του οι θαμώνες είναι δακρυσμένοι.

Και για ποίο λόγο τα μπήζουν σε κοτζάμ Fever; Για τη χαμένη αθωώτητα του Μαζωνάκη, αλλά και όλων των ενηλίκων γενικότερα. Αυτό το μήνυμα ?μάλλον ? θέλει να περάσει ο αοιδός, όταν πριν την εμφάνισή του βγαίνει ένα δωδεκάχρονο αγόρι και μετά ο ίδιος, ο οποίος εκτός από το να άδει, παίζει και λίγο μπασκετάκι. Αντε μετά από τέτοια σκηνή να μείνει ασυγκίνητος ο θαμώνας. Ευτυχώς, που ο Ρουβάς φέτος εκτός από το πέταγμα, το έχει ρίξει στην αιγυπτιακή κουλτούρ α καθώς η εμφάνιση του γίνεται μέσα από το σπάσιμο του κεφαλιού μιας σφίγγας, ενώ μόνο οι μούμιες λείπουν από την παρέλαση του αρχαίου αιγυπτιακού πολιτισμού. Δε λες που υπάρχει στο σχήμα η Έλενα Παπαρίζου και με τις εμφανίσεις της μας επαναφέρει στην πραγματικότητα του Fever?.