Η Έμυ θέλει, ο ΑΝΤ1 μπορεί;

05.12.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Είχες πάρει εσύ χαμπάρι ότι τόσο καιρό απουσιάζει από την tv η Έμυ Λιβανίου; Εγώ, μήτε που το αγροίκησα και να σου πω τη μαύρη μου αλήθεια, το κατάλαβα όταν την είδα καλεσμένη στον «Πρωινό Καφέ».
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Είχες πάρει εσύ χαμπάρι ότι τόσο καιρό απουσιάζει από την tv η Έμυ Λιβανίου; Εγώ, μήτε που το αγροίκησα και να σου πω τη μαύρη μου αλήθεια, το κατάλαβα όταν την είδα καλεσμένη στον «Πρωινό Καφέ». Η Έμυ πήγε στην Κατερίνα Ζαρίφη και το Νίκο Μουτσινά με πολύ σικ και μοδάτο ταγεράκι (σωστό φιγουρίνι του Κολωνακίου ήταν) και μίλησε για τα επαγγελματικά της σχέδια.

Τώρα, θα μου πεις ποια σχέδια και ποια επαγγελματικά; Ε, σιγά όλοι έχουμε δικαίωμα στο όνειρο και απ’ ο, τι φαίνεται η πρώην παρουσιάστρια του Star έχει πολλά και... μεγαλεπήβολα! Μη σου πω ότι ονειρεύεται μέχρι και να παρουσιάσει η ίδια τη «Στιγμή της αλήθειας»! Ναι, καλά κατάλαβες. Να πάρει αυτή τη θέση της Ευγενίας Μανωλίδου. Στον ΑΝΤ1 το ξέρουνε; Ή δεν έχει σημασία, αρκεί που το ξέρει η Λιβανίου; Βέβαια, είχε κυκλοφορήσει και στο Διαδίκτυο αυτό το σενάριο, αλλά η «είδηση» διέρρευσε από blog του... Κολωνακίου, γειτονιά της Έμυς.

Πάντως, στον «Πρωινό Καφέ» που πήγε, άφησε η ίδια να εννοηθεί κάτι τέτοιο. Μεταξύ μας, αλλά τι ύφος... χιλίων καρδιναλίων ήταν αυτό που είχε; Κόντρα με το ύφος του Μουτσινά έκανε και... νικήτρια βγήκε η Λιβανίου. Θα είναι μάλλον το ταγεράκι που κάνει τη διαφορά. Να σου πω, όμως, αν δεν ξέρεις τι γίνεται, παρακολουθώντας την εκπομπή, ίσα που νόμιζες ότι η εν λόγω είναι νέο μέλος στην οικογένεια του ΑΝΤ1. Λες να την «υιοθέτησαν» και να μη μαθεύτηκε; Μπααα. Η Έμυ δεν θα μας κρατούσε μυστικό ένα τέτοιο νέο!