Η περιπέτεια της Μάρως Λύτρα!

02.12.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δύσκολες ώρες πέρασε την προηγούμενη εβδομάδα η Μάρω Λύτρα, η οποία μπήκε εσπευσμένα σε ιδιωτική κλινική της Αθήνας. Η αοιδός ήταν μόνη στο σπίτι της όταν ένιωσε έντονη δυσφορία
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δύσκολες ώρες πέρασε την προηγούμενη εβδομάδα η Μάρω Λύτρα, η οποία μπήκε εσπευσμένα σε ιδιωτική κλινική της Αθήνας. Η αοιδός ήταν μόνη στο σπίτι της όταν ένιωσε έντονη δυσφορία και δεν μπορούσε να αναπνεύσει καν. Η Μάρω φοβήθηκε πολύ κι έτσι πήρε τηλέφωνο έναν καλό της φίλο, ο οποίος πήγε στο σπίτι της και τη βρήκε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. Αμέσως κάλεσε ασθενοφόρο και την μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Εκεί, οι γιατροί διέγνωσαν κρίση βρογχικού άσθματος και χρειάστηκε να νοσηλευτεί. Τις προηγούμενες μέρες η Λύτρα είχε προβλήματα υγείας, αλλά τα απέδωσε σε ένα απλό κρύωμα, χωρίς να του δώσει μεγάλη σημασία. Τελικά, η αρρώστια του «ποδιού» αποδείχθηκε σοβαρότερη και η αοιδός γλίτωσε τα χειρότερα.

Όχι, ο αγαπημένος της Γιάννης Αμανατίδης δεν βρέθηκε στο πλευρό της, διότι βρίσκεται στην Γερμανία. Έχουν, όμως, καθημερινή τηλεφωνική επαφή, ενώ ο διεθνής ποδοσφαιριστής ανησύχησε τα μάλα για την αγαπημένη του. Η Μάρω, όταν με το καλό αναρρώσει, θα πάρει το πρώτο αεροπλάνο και θα βρεθεί στο πλευρό του Γιάννη.