Βανδή: "Θα προτιμούσα να πέθαινα..."!

01.12.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Για όλους και για όλα μίλησε η Δέσποινα Βανδή σε ραδιοφωνική συνέντευξη που έδωσε κι εκτός από τις φήμες που κυκλοφορούν περί χωρισμού της με τον Ντέμη Νικολαίδη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Για όλους και για όλα μίλησε η Δέσποινα Βανδή σε ραδιοφωνική συνέντευξη που έδωσε κι εκτός από τις φήμες που κυκλοφορούν περί χωρισμού της με τον Ντέμη Νικολαίδη - και που την έχουν εξοργίσει τα μάλα - η αοιδός μίλησε και για το ατύχημα που είχε το περασμένο Αύγουστο. Είναι αλήθεια ότι η Βανδή έχει μιλήσει κι άλλες φορές για το θέμα αυτό και πόσο τραυματική εμπειρία ήταν για την ίδια.

Μόνο που αυτή τη φορά η Δέσποινα έκανε και μία αποκάλυψη παραπάνω. Ε, όλο τα ίδια και τα ίδια δεν έχει νόημα. Τα έχουμε μάθει απ’ έξω και ανακατωτά. Ούτε εκεί να ήμασταν. Φτου, φτου. Η αοιδός, λοιπόν, έκανε την παρακάτω συγκλονιστική αποκάλυψη: «Θα προτιμούσα να πέθαινα, παρά να έμενα παράλυτη». Μπρρρρ. Την ακούς να το λέει και αναρωτιέσαι: «Τώρα μιλάει σοβαρά;».

Σου έρχεται κάπως όταν ακούς αυτή τη δήλωση, απ’ όλες τις απόψεις. Ανταριάζεσαι και ήταν και απόγευμα. Επίσης, αν την εξετάσεις καλά αυτή τη δήλωση, διαπιστώνεις ότι είναι σκληρή για κάποιον που έχει μείνει ανάπηρος από ένα τροχαίο. Τι σημαίνει «καλύτερα να πέθαινα»; Όσοι δηλαδή είναι ανάπηροι, πρέπει να... αυτοκτονήσουν; Δε λέω, μπορεί η Βανδή να νιώθει έτσι για τους δικούς της λόγους και πολλοί να συμφωνούν μαζί της, αλλά συγνώμη κιόλας, δεν το λες έτσι αυτό. Σε μερικά πράγματα... «καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς»!