Ο Ενρίκε "κεράτωσε" την Κουρνίκοβα!

14.04.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη, "Μήνας κερατώματος" είναι αυτός που διανύουμε, αφού μέσα στον Απρίλιο μαθαίνουμε για το ένα "κέρατο" μετά το άλλο. Μακριά από το κεφάλι μας να είναι
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


"Μήνας κερατώματος" είναι αυτός που διανύουμε, αφού μέσα στον Απρίλιο μαθαίνουμε για το ένα "κέρατο" μετά το άλλο. Μακριά από το κεφάλι μας να είναι κι όπου θέλει ας φυτρώσει. Ας πούμε με θλίβει το γεγονός πως ένα ζευγάρι "κερατάκια" κοσμούν πλέον το κεφάλι της Άννας Κουρνίκοβα, όμως έτσι είναι το σόι των Ιγκλέσιας....η απιστία ρέει στο αίμα τους.

Ο Ενρίκε, λοιπόν, όπως αποκαλύφθηκε δεν είναι πιστός στην Αννούλα και το απέδειξε με την πρώτη ευκαιρία που ταξίδεψε χωρίς αυτήν. Στο Λονδίνο (όλα τα καλά κερατώματα εκεί γίνονται) και συγκεκριμένα σε νάιτ κλαμπ, γνώρισε μία νεαρή αιθέρια ύπαρξη, την Εμα Κέρνι, ενώ το κονέ τους δεν έμεινε στα τυπικά κεράσματα σφηνακίων. Αφού χόρεψαν και πότισαν το αίμα τους με αλκοόλ πήγαν στο ξενοδοχείο του αοιδού για τα περαιτέρω.

Θέλεις λεπτομέρειες; Σύμφωνα με την Εμα, η σουίτα του Ενρίκε ήτο μία υπέροχη σουίτα για διάσημους, όμως, αυτό που της έμεινε αξέχαστο ήταν το μπάνιο. Και το μπάνιο αν είχε φωνή το ίδιο θα έλεγε καθώς εκείνο το βράδυ αναστέναξαν από τα πλακάκια του μέχρι τον μπητέ πολυτελείας. "Δοκιμάσαμε όλες τις στάσεις σε όλα τα μέρη του μπάνιου" λέει η πλανεύτρα Έμα για να δηλώσει μες στην καλή χαρά: "νιώθω σαν γυμνάστρια".

Ο Ενρίκε να δεις που θα νιώσει σαν....σπρίντερ μόλις γυρίσει στην Κουρνίκοβα!