"Έχω ένα μυστικό" αλλά όχι της τηλεθέασης!

14.10.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Το δεύτερο επεισόδιο της πολυδιαφημισμένης σειράς «Έχω ένα μυστικό» προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας κι ένα έχω να πω... δεν είναι πια μυστικό ότι το εν λόγω σήριαλ οδεύει προς παταγώδη αποτυχία.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Το δεύτερο επεισόδιο της πολυδιαφημισμένης σειράς «Έχω ένα μυστικό» προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας κι ένα έχω να πω... δεν είναι πια μυστικό ότι το εν λόγω σήριαλ οδεύει προς παταγώδη αποτυχία. Θα μου πεις: ακόμη είναι νωρίς, μπορεί στη συνέχεια να ανακάμψει. Ωστόσο, η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και το «Έχω ένα μυστικό» ξεκίνησε άσχημα τη μέρα του.

Αν σκεφτείς την τρομερή διαφήμιση που του έγινε τους προηγούμενους μήνες (άλλο σήριαλ τόσο δεν είχε συζητηθεί) τότε τα νούμερα 15.7% που έκανε (κι αυτά μετά βίας) είναι σκέτη αποτυχία. Την ίδια στιγμή που στο Mega προβάλλεται το LAPD, μία σειρά που δεν διαφημίστηκε καθόλου, παρά μόνο «έκλεψε» τις εντυπώσεις με το έξυπνο τρέιλερ που προβαλλόταν. Έτσι, όχι άδικα έφθασε να κάνει τηλεθέαση μέχρι 29,5%. Σχεδόν το διπλάσιο ποσοστό από τη ζωή της Αλίκης Βουγιουκλάκη, που μέχρι στιγμής αυτό που βλέπουμε μόνο... Αλίκη δεν είναι!

Πάντως, μεγάλος νικητής της Δευτέρας αναδείχθηκε γι ακόμη μία φορά η «Πολυκατοικία» του Mega, κάνοντας τηλεθέαση ακόμη και 41%, ενώ τα «Μαύρα Μεσάνυχτα» συνεχίζουν ακάθεκτα τα υψηλά νούμερα (29.6) κι ας έχουν απέναντι... γιατρούς και πολιτικούς αναλυτές.