Παντρεύτηκε ο Χρήστος Λούλης!

08.10.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μία μέρα μετά τη βάφτιση της κόρης της Ελένης Μενεγάκη (συγκεκριμένα στις 29 Σεπτεμβρίου) και στο ίδιο μέρος έγινε ο γάμος του Χρήστου Λούλη και της αγαπημένης του, Έμιλυ Κολιανδρή.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μία μέρα μετά τη βάφτιση της κόρης της Ελένης Μενεγάκη (συγκεκριμένα στις 29 Σεπτεμβρίου) και στο ίδιο μέρος έγινε ο γάμος του Χρήστου Λούλη και της αγαπημένης του, Έμιλυ Κολιανδρή. Το ζευγάρι μετά από έξι χρόνια σχέσης αποφάσισε να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας κι αυτό έγινε το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας αθόρυβα, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας σε μία ρομαντική ατμόσφαιρα.

Οι καλεσμένοι στον γάμο δεν ξεπερνούσαν τους διακόσιους και ήταν κυρίως συγγενείς του ζευγαριού, αλλά και στενοί τους φίλοι. Από το χώρο της showbiz ήταν καλεσμένοι ο Τόνι Δημητρίου, ο Αιμίλιος Χειλάκης με τη σύζυγό του, Αθηνά Μαξίμου, η Θάλεια Ματίκα, η Ιωάννα Παππά, ο Κωνσταντίνος Ρήγος, η Βίκυ Βολιώτη κ.α. Το μυστήριο τελέστηκε στο εκκλησάκι του Αγίου Διονυσίου, στο Island, ενώ μετά ακολούθησε δεξίωση στον prive χώρο.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ κι έξι χρόνια, ενώ γνωρίστηκαν σε μία θεατρική παράσταση. Γαμήλιο ταξίδι δεν κατάφεραν να πάνε, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και των δύο (η Κολιανδρή θα συμμετέχει στη νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη), αλλά πετάχτηκαν για λίγες μέρες μέχρι την Κύπρο, ιδιαίτερη πατρίδα της νύφης.