Το οικογενειακό δράμα της Ηλιάδη!

08.10.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πόσες φορές έχουμε ακούσει την Αγγελική Ηλιάδη, εγγονή της Καίτη Γκρέυ, να μιλάει για τους γονείς της και πόσο αυτοί έχουν βασανίσει την κόρη της; Πολλές, πάρα πολλές
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πόσες φορές έχουμε ακούσει την Αγγελική Ηλιάδη, εγγονή της Καίτη Γκρέυ, να μιλάει για τους γονείς της και πόσο αυτοί έχουν βασανίσει την κόρη της; Πολλές, πάρα πολλές. Ευτυχώς, η Ηλιάδη είχε πολύ καιρό να μιλήσει για το γνωστό θέμα των γονιών της και κάπως την είχαμε ξεχάσει. Δυστυχώς, την θυμήθηκε η Τατιάνα Στεφανίδου και της αφιέρωσε ολόκληρη εκπομπή, όπου η αοιδός μεταξύ άλλων μίλησε και για το γνωστό θέμα.

Ποια «απόκληρη της κοινωνίας» και ποιο «Με κυνηγούν τα βάσανα»; Το απόγευμα της Δευτέρας παρακολουθήσαμε το πιο δυνατό μελό των τελευταίων χρόνων και τύφλα να έχουν τα δράματα της Μάρθας Βούρτση και της Άντζελας Ζήλειας. Η αοιδός με τρεμάμενη φωνή εκμυστηρευόταν στην Τατιάνα και στο Πανελλήνιο πόσο άσχημα της φέρονταν οι γονείς της, οι οποίοι όπως είπε της έπαιρναν τα λεφτά που έβγαζε από το τραγούδι. Κόρη/ κότα με τα χρυσά αυγά ήταν γι’ αυτούς, ώσπου γνώρισε το νυν σύντροφο της, Μπάμπη Λαζαρίδη κι έφυγε από τον οικογενειακό «ζυγό».

Αυτό δεν άρεσε στους δικούς της, οι οποίοι προσπάθησαν να την απομακρύνουν από αυτόν. Και κάπου εκεί ξεκινάει η γνωστή ιστορία με τις απειλές, την αστυνομία, τις μηνύσεις και τις δικαστικές διαμάχες, που είναι γνωστές εδώ και χρόνια και δεν χρειάζεται να επαναλαμβάνομαι. Εγώ, η μαύρη μου αλήθεια κουράστηκα τα μάλα, αλλά η παρουσιάστρια ήτο βαθύτατα συγκινημένη και στεναχωρημένη με αυτά που ξανά μανά άκουγε. Αυτό το θλιμμένο ύφος της. Να την βλέπει η Όπρα να παίρνει μαθήματα συγκίνησης.