Η Halle Berry αποκάλυψε ποιος είναι ο πιο ειλικρινής της φίλος και ξέρεις κάτι; Είναι ίδιος με τον δικό σου

29.04.2023
Η Halle Berry αποκάλυψε ποιος είναι ο πιο ειλικρινής της φίλος και ξέρεις κάτι; Είναι ίδιος με τον δικό σου
(photo: @halleberry)
Αγαπάμε τη Halle Berry γιατί, όπως φαίνεται, τα τελευταία χρόνια αγαπάει κι εκείνη τον εαυτό της περισσότερο, κι αυτό αποτελεί πραγματική έμπνευση!

Ιδιαίτερα δραστήρια στα social media η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός μοιράζεται συχνά εικόνες της προσωπικής της ζωής στέλνοντας πολύ συχνά και μηνύματα περί αυτοεκτίμησης και αυτοσεβασμού. Στα 56 της χρόνια και έχοντας περάσει πολλά στη ζωή της η Halle Berry δείχνει πιο σίγουρη, κατασταλαγμένη, ευτυχισμένη και, σίγουρα, γυμνασμένη (!) από ποτέ!

{https://www.instagram.com/p/CqdkT5bg0zy/}

Στο πλευρό της τα δυο παιδιά της, η 15χρονη Nalah, καρπο΄ς του έρωτά της με το μοντέλο Gabriel Aubry, ο 10χρονος Maceo από τον γάμο της με τον ηθοποιό Olivier Martinez και ο εδώ και δυο χρόνια σύντροφός της, Van Hunt.

{https://www.instagram.com/p/Cly9P10giO5/}

Σε μία από τις πρόσφατες αναρτήσεις της η Halle μοιράστηκε μια αλήθεια που δεν είναι μόνο δική της, μία αλήθεια που συχνά προσπερνάμε γιατί, στην ουσία μας δυσκολεύει ή, απλά, δεν μας αρέσει.

Μία selfie, σαν αυτές που συνηθίζει, μοιράστηκε η ηθοποιός και στη λεζάντα διαβάζουμε: "Καθρέφτες... Ο πιο ειλικρινής φίλος εκεί έξω". Πόσο δίκιο έχει!

{https://www.instagram.com/p/CrjSK7DuaTr/}

Ο καθρέφτης λέει πάντα την αλήθεια. Το θέμα είναι αν ο καθένας έχει τα μάτια του ανοιχτά και βλέπει την πραγματικότητα και αυτό δεν αφορά μόνο σε θέματα εξωτερικής εικόνας. Ισχύει και για άλλες περιπτώσεις πιο εσωτερικές, όπως, για πα΄ραδειγμα, θέματα συμπεριφορών, θέσεων και σχέσεων.

Πόσο πιο απλά θα ήταν όλα αν κοιτούσαμε όλοι τον καθρέφτη μας και βλέπαμε πραγματικά και ουσιαστικά τόσο το "έξω" μας όσο το "μέσα" μας! Δεν το κάνουμε όμως!

Γιατί, κακά τα ψέματα, είναι πιο εύκολο να στρέψεις το βλέμμα αλλού και να "δείξεις" κάποιον άλλο για το όποιο πρόβλημα έχει δημιουργηθεί και το κάνεις, χωρίς να το καταλαβαίνεις, τις περισσότερες φορές. Είναι πιο ανώδυνο να κατηγορήσεις κάποιον άλλο, μην αναλαμβάνοντας έστω και το όποιο μικρό κομμάτι ευθύνης σου αναλογεί. Είναι, όμως, σίγουρα και μεγάλο λάθος! Και, κατά βάθος, το ξέρεις. Τον κόπο φοβάσαι και αυτόν αποφεύγεις. Κακώς, όμως. Γιατί το μετά έρχεται ως η πιο ουσιαστική επιβράβευση.

woman-mirror.jpg

Για σκέψου. Είναι δείγμα μεγάλης ωριμότητας η στιγμή που κοιτάζεις βαθιά στα μάτια το είδωλό σου και του λες ένα "μπράβο" από καρδιάς. Είναι μεγάλη η ανακούφιση, η ικανοποίηση και η ολοκλήρωση που νιώθει κανείς όταν αυτό που βλέπει του αρέσει. Και δεν αναφέρομαι στις ρυτίδες, αυτές είναι το λιγότερο γιατί όταν σου αρέσει το "μέσα" σου, τότε το "έξω" σου δεν είναι ποτέ πρόβλημα!

Θέλει "δουλίτσα" και αυτό. Όλα θέλουν. Αλλά όταν έχεις κατακτήσει και αυτό τον στόχο να είσαι σίγουρη ότι θα το καταλάβουν όλοι. Θα εκπέμπεις αυτοπεποίθηση, αυτοσεβασμό, σιγουριά, αυτοαγάπη και, σίγουρα, ομορφιά! Όπως η Halle Berry.

Ας κοιτάξουμε, λοιπόν, στον καθρέφτη και ας δούμε πραγματικά. Αξίζει!

Τελευταία τροποποίηση στις 29.04.2023 - 12:11