Meghan και Harry: Ο τρόπος με τον οποίο ευχήθηκαν στον William απογοήτευσε τον "λαό" τους, αλλά...

22.06.2019
Meghan και Harry: Ο τρόπος με τον οποίο ευχήθηκαν στον William απογοήτευσε τον "λαό" τους, αλλά...
Πιο... χλιαρές ευχές δεν θα μπορούσαν να στείλουν. Δημόσια, τουλάχιστον. Για να δούμε όμως το ζήτημα ακριβώς για αυτό που είναι.

Χθες (21/6/2019) είχε τα γενέθλιά του ο δούκας του Cambridge και η βασιλική οικογένεια του ευχήθηκε διαδικτυακά, όπως συνηθίζει σε αντίστοιχες περιπτώσεις.

Στον λογαριασμό των Sussexes δεν είδαμε ξεχωριστή ανάρτηση όμως φαίνεται ότι η Meghan και ο Harry ευχήθηκαν διαδικτυακά στον William με ένα σχόλιο κάτω από τη φωτογραφία που μοιράστηκε ο επίσημος λογαριασμός των Cambridges.

"Χρόνια πολλά στον δούκα του Cambridge", έγραφε το σχόλιο και οι απανταχού royal fans "εξεγέρθηκαν", κατηγορώντας τους "νέους" μέχρι και για ασέβεια. Ιδού:

Και εντάξει, ίσως είναι κάπως τυπικές οι ευχές, αλλά, για σταθείτε. Δεν είναι δα και ότι οι ίδιοι οι Harry & Meghan μιλούν απευθείας στον William. Ας είναι ξεκάθαρο αυτό.

Μπορεί να μιλάμε για τον επίσημο λογαριασμό του δούκα και της δούκισσας του Sussex, όμως είναι σαφές ότι δεν τον χειρίζονται οι ίδιοι. Εξ ου και δεν βλέπει κανείς δημοσιεύσεις και σχόλια σε πρώτο πρόσωπο έτσι κι αλλιώς.

Ακόμη και στις αναρτήσεις που αφορούσαν στη γέννηση του Archie ή στις γιορτές της μητέρας και του πατέρα, οι ευχές ήρθαν σε τρίτο πρόσωπο.

Χαλαρά οι αντιδράσεις, λοιπόν. Δεν μιλάμε για λογαρισμούς σαν τους δικούς μας παιδιά... Ψυχραιμία.

Ζωή Κίττα