Τελικά, όντως χώρισαν Bradley Cooper και Irina Shayk;

07.06.2019
Τελικά, όντως χώρισαν Bradley Cooper και Irina Shayk;
Ο κόσμος έχει "βουήξει" τις τελευταίες μέρες σχετικά με τον χωρισμό που έμοιαζε ως το "χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου". Ήταν όμως;

Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα ο Bradley Cooper και η Irina Shayk έχουν χωρίσει περί τις 200 φορές μέχρι τώρα. Οι φήμες θέλουν τη σχέση τους να αντιμετωπίζει προβλήματα κάθε τρεις και λίγο!

Εκείνοι, ωστόσο διαψεύδουν τις "Κασάνδρες" παραμένοντας πιστοί στη στάση που είχαν απέναντι στον Τύπο από την αρχή της σχέσης τους. Δεν λένε τίποτα δημόσια. Με εξαίρεση την αναφορά που έκανε ο 44χρονος σταρ στην αγαπημένη του τον Φεβρουάριο όταν παρέλαβε το βραβείο BAFTA, οι δυο τους είναι από τα ζευγάρια που έχουν αποφασίσει να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Έτσι, ανεξάρτητα από το τι γράφεται, το πιο πιθανό είναι να μη μάθουμε επίσημα ποτέ τι έχει συμβεί. Στην ουσία, αυτή η σχέση ουδέποτε επιβεβαιώθηκε επίσημα από τα δικά τους χείλη και η πρώτη κοινή επίσημη εμφάνιση άργησε πάρα πολύ.

Με αυτή τη λογική, λοιπόν, ακόμη κι αν έχουν όντως χωρίσει, είναι απίθανο να υπάρξει σχετική επίσημη δήλωση από καμία μεριά.

Τι λέγεται, όμως, ότι έχει συμβεί;

Ύστερα από μήνες ηρεμίας, επανέρχεται το σενάριο "Lady Gaga", μάλλον. Οι "κακές γλώσσες" θέλουν τον Cooper ερωτευμένο με την πρωταγωνίστριά του στο "A star is born" με έναν έρωτα που όσο κι αν προσπάθησε δεν κατάφερε να ξεπεράσει.

Η Irina το πάλεψε, όμως είδε ότι δεν την "παίρνει", πήρε τη βαλίτσα της και έφυγε από το σπίτι όπου τα τελευταία χρόνια στεγάζουν τον έρωτά τους [φωτό κάτω] Όσο για την κορούλα τους; Η πανέμορφη μικρούλα παρέμεινε εκεί προς το παρόν μέχρι να οριστικοποιηθούν τα θέματα της κηδεμονίας.

Την ίδια στιγμή, ο φακός "τσάκωσε" εκείνον μόνο κάπου στο Μαλιμπού και εκείνη με την κορούλα τους σε πάρκο. Στοιχεία και αυτά λένε!!! Μάλιστα.

Αυτά ορίζει το πιο πρόσφατο "σενάριο" και αυτά μεταφέρουμε με πάσα επιφύλαξη καθώς, αφενός τα έχουμε ξανακούσει, αφετέρου η Irina ταξιδεύει πολύ. Δεν θα μπορούσε δηλαδή να φεύγει για λίγες μέρες για δουλειά; Η βαλίτσα αυτή προδίδει μέγα χωρισμό;

Φυσικά και δεν αποκλείεται ο χωρισμός, όμως, η αλήθεια είναι πως αποδείξεις χειροπιαστές δεν έχουμε. Και αν κρίνουμε από τη μέχρι τώρα δημόσια στάση των δύο άμεσα ενδιαφερόμενων, θα αργήσουμε πολύ να έχουμε.

Σημειώνουμε δε ότι το περιοδικό People, που μπορεί να θεωρηθεί έγκυρη πηγή, "επιβεβαιώνει" την είδηση μεν, τονίζει δε ότι κανείς από τους εκπροσώπους των δύο αστέρων δεν έχει απαντήσει στο αίτημά τους για πιο έγκυρη επιβεβαίωση.

Προς το παρόν λοιπόν ας πάμε με το "Live and let live" και αναμένουμε στο ακουστικό μας!

Ζωή Κίττα