Στην Πάρο η Μόνικα Μπελούτσι!

12.08.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Στην Πάρο βρίσκεται αυτές τις μέρες η Μόνικα Μπελούτσι κι αν δεις να πηγαίνουν... καραβάνια στο νησί, μπορείς να καταλάβεις το λόγο. Το απόλυτο sex symbol
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Στην Πάρο βρίσκεται αυτές τις μέρες η Μόνικα Μπελούτσι κι αν δεις να πηγαίνουν... καραβάνια στο νησί, μπορείς να καταλάβεις το λόγο. Το απόλυτο sex symbol κάνει τα μπάνια του στις παραλίες της Πάρου και μόνο η ιδέα της βρεγμένης Μόνικα με το καυτό μπικίνι της είναι ένας σημαντικός λόγος για τους παραθεριστές στο νησί να ψάχνουν να τη βρουν σε κάποια παραλία.

Φευ, όμως. Η Μπελούτσι αποφεύγει τις κοσμικές εμφανίσεις, προτιμώντας τις ερημικές παραλίες για να απολαύσει το μπάνιο εκείνη, η κόρη της και η παρέα της. Πάντως, όσοι τυχεροί κατάφεραν να τη δουν από κοντά έχουν να λένε για την εμφάνιση της, αλλά και για το πόσο τρυφερή μητέρα είναι. Ο σύντροφός της, Βίνσεντ Κασέλ δεν τη συνοδεύει κι αυτό διότι το ζευγάρι που είναι μαζί τα τελευταία χρόνια προτιμά να μένει μεγάλο διάστημα χώρια, ώστε να κρατούν αναμμένη τη φλόγα του έρωτα τους. Η Μπελούτσι συνάντησε και τον Τομ Χανκς, ο οποίος κάνει διακοπές στο σπίτι του στην Αντίπαρο.