Εντυπωσιάζει η Καλομοίρα στο Βελιγράδι!

20.05.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Ήρθες και μας άλλαξες τη μοίρα Καλομοίρα, Καλομοίρα. Και που σαι. Φάε και τον Ρώσο τον Dima». Ρε να μην το χωνεύω καθόλου αυτόν τον άνθρωπο. Στο στομάχι μου κάθεται. Ειδικά, όταν τον έβλεπα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Ήρθες και μας άλλαξες τη μοίρα Καλομοίρα, Καλομοίρα. Και που σαι. Φάε και τον Ρώσο τον Dima». Ρε να μην το χωνεύω καθόλου αυτόν τον άνθρωπο. Στο στομάχι μου κάθεται. Ειδικά, όταν τον έβλεπα στις πρόβες να... άδει τη μπαλάντα του και χτυπιέται σαν πληγωμένος πιγκουΐνος πάνω στο παγοδρόμιο, μπρρρρ. Κι αυτός βγαίνει ακριβώς πριν από την Καλομοίρα και είναι η μεγάλη ευκαιρία της μικρής να κάνει την έκπληξη και τη μεγάλη ανατροπή κι ας είναι μεγάλο φαβορί ο Ρώσος!

Μετά από το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ και το ψυχοπλάκωμα του Ρώσου, λίγο κούνημα από την τσαχπινούλα Καλομοίρα με τα νάζια και το κοντό φόρεμα, είναι... όαση στη σκηνή της Γιουροβίζιον. Αλλά θα μου πεις, μπορεί κανείς να δει την Καλομοίρα ως μία αιθέρια ύπαρξη, όπως την Έλενα Παπαρίζου καλή ώρα; Κι ας φοράνε περίπου τα ίδια κοντά φορέματα κι ας έχουν τα μαλλάκια τους ανακατεμένα κι ας κάνουν τα περίεργα κουνήματα τους.

Η Καλομοίρα είναι η Καλομοίρα και το σκηνικό που έχει επιλέξει με την μωβ καρδούλα, το φούξια φόρεμα της, περισσότερο σε... Barbie σε παραπέμπουν και σε παιδική Γιουροβίζιον, παρά σε Έλενα Παπαρίζου και Τζένιφερ Λόπεζ, που φαίνεται πως αποτελεί πηγή έμπνευσης για την Καλομοίρα και τους συνεργάτες της. Κι, όμως, η παρουσία της Καλομοίρας - όπως φάνηκε τουλάχιστον από τις πρόβες - είναι εντυπωσιακή και μπορεί να κάνει τη μεγάλη ανατροπή και να σταθεί ισάξια απέναντι στα μεγάλα φαβορί και κυρίως στον Ρώσο.

Είπαμε, δεν μου έχει καθίσει καθόλου καλά. Πάντως, το κούνημα της Καλομοίρας έχει κλέψει τις εντυπώσεις και στο Βελιγράδι όλοι έχουν να λένε γι αυτό. Όπως και για το τεράστιο βιβλίο που χρησιμοποιεί στο νούμερο της και μέσα από αυτό βγαίνει μία τεράστια καρδιά. Όσο για τα προβλήματα με το φωτισμό που αντιμετώπιζε η ελληνική αποστολή, λύθηκαν και θα χρησιμοποιηθεί μόνο ένα χρώμα, ώστε να αναδείξει το φούξια - μωβ φόρεμα της Καλομοίρας.