Η ώρα της Καλομοίρας!

20.05.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για την Καλομοίρα και η μέρα του ημιτελικού έφθασε. Το βράδυ της Τρίτης (22.00 ΝΕΤ) η Καλομοίρα με το «Secret combination» της θα προσπαθήσει να κερδίσει τις ψήφους
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για την Καλομοίρα και η μέρα του ημιτελικού έφθασε. Το βράδυ της Τρίτης (22.00 ΝΕΤ) η Καλομοίρα με το «Secret combination» της θα προσπαθήσει να κερδίσει τις ψήφους του κόσμου και να μπει στον τελικό. Τα προγνωστικά είναι με το μέρος της, αφού θέλουν το Καλομοιράκι μέσα στα φαβορί για το εισιτήριο του τελικού.

Εδώ, τα προγνωστικά τη φέρνουν στην πρώτη εξάδα του τελικού, το Σάββατο. Αλλά αυτό, δε λέει και πολλά. Και η Κύπρος πέρυσι ήταν ένα από τα φαβορί, αλλά τελικά δεν πέρασε στο τελικό. Και αυτό θα πρέπει να το προσέξει ιδιαίτερα η ελληνική αποστολή στο Βελιγράδι, αφού στον πρώτο ημιτελικό με την Καλομοίρα είναι πολλές χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ, χώρες που ψηφίζονται μεταξύ τους και κυρίως, δύο από τα μεγάλα φαβορί της διοργάνωσης, η Αρμενία και η Ρωσία του Dima Bilan, που η αλήθεια, ο εν λόγω μου κάθεται στο λαιμό!

Η Καλομοίρα, πάντως, τις μέρες αυτές που είναι στο Βελιγράδι έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και τη συμπάθεια όλων, με την αμεσότητα και τον αυθορμητισμό της. Και πάνω σε αυτά ποντάρουμε φέτος εμείς, αφού δεν έχουμε και τίποτε άλλο να δείξουμε. Να θέλω να πω κακία για την Καλομοίρα και να μη μου βγαίνει. Τι κακό κι αυτό; Όπως και να έχει, μακάρι να περάσει στον τελικό, διότι Γιουροβίζιον χωρίς Ελλάδα δεν έχει νοστιμάδα.