"Τώρα, εδώ γελάμε";

19.05.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Show ακατάλληλο γι ανθρώπους που έχουν τις κλειστές τους κι έμειναν Σάββατο βράδυ στο σπίτι, είναι το νέο παιγνίδι (;) του ΑΝΤ1, «Γεια σου Δαρβίνε»! Παθαίνεις την κατάθλιψη χωρίς να το καταλάβεις
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Show ακατάλληλο γι ανθρώπους που έχουν τις κλειστές τους κι έμειναν Σάββατο βράδυ στο σπίτι, είναι το νέο παιγνίδι (;) του ΑΝΤ1, «Γεια σου Δαρβίνε»! Παθαίνεις την κατάθλιψη χωρίς να το καταλάβεις ή στην καλύτερη περίπτωση, ντύνεσαι και βγαίνεις έξω για να μην την πάθεις. Ευτυχώς, εγώ έπαθα το δεύτερο. Έφυγα από το σπίτι άρον άρον, διότι δεν άντεχα άλλη μάχη «ξανθών εναντίον μελαχρινών»!

Και σαν ανέκδοτο να έβλεπες αυτή την... τιτανομαχία, πάλι δεν έβγαζες γέλιο. Για τέτοια απογοήτευση μιλάμε κι απορώ εκεί στον ΑΝΤ1, το σκέφτηκαν πολύ για να βγάλουν το εν λόγω παιγνίδι στον αέρα; Όσο για τον Βαγγέλη Περρή σε ρόλο παρουσιαστή; Είναι καλύτερος ως κριτής σε ριάλιτι κι ακόμη καλύτερος ως συνεργάτης του Θέμου Αναστασιάδη.

Όσο για τη μάχη ανάμεσα σε ξανθές και μελαχρινές; Κι από μυαλό... κορμί ήταν όλες, ενώ νικήτριες αναδείχθηκαν οι ξανθές. Και μόνο από αυτό, καταλαβαίνεις για τι παιγνίδι μιλάμε. Πάντως, έφτασε να κάνει τηλεθέαση μέχρι 17%. Την επόμενη εβδομάδα η μάχη είναι «Θεσσαλονίκη εναντίον Αθήνας». Χμ. Θα δω Γιουροβίζιον!