Η Χάντσον βγαίνει με τον κολλητό του πρώην!

19.05.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Είναι μία ώρα δύσκολη, του χωρισμού η ώρα» και το αυτό ισχύει για τους περισσότερους, πλην της Κέιτ Χάντσον, η οποία μάλλον δεν καταλαβαίνει από... ώρες χωρισμού!
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Είναι μία ώρα δύσκολη, του χωρισμού η ώρα» και το αυτό ισχύει για τους περισσότερους, πλην της Κέιτ Χάντσον, η οποία μάλλον δεν καταλαβαίνει από... ώρες χωρισμού! Δεν πέρασαν λίγες μέρες από τον χωρισμό της με τον Όουεν Γουίλσον και η 29χρονη ηθοποιός βρήκε ήδη αντικαταστάτη.

Κι άντε θα μου πεις ότι κάποτε ο Σπύρος Σπυράκος είπε ότι... «ο έρωτας με έρωτα με περνάει» και η Χάντσον το αυτό πράττει, αλλά τόσο γρήγορα περνάει πια; Αμ το άλλο; Ξέρεις ποιος είναι ο «αντικαταστάτης» του Γουίλσον; Ο Λανς Άρμστρονγκ. Διάσημος ποδηλάτης και καλός φίλος του Όουεν! Ουπς, say it again. Από τους τόσους άνδρες που κυκλοφορούν στο Χόλιγουντ και όχι μόνο, η Κέιτ βρήκε τον κολλητό του πρώην της.

Χειρότερα δεν γινόταν για τον Γουίλσον, τον οποίο βλέπω να κόβει ξανά τις φλέβες του. Λες η κόρη της Γκόλντι Χόουν να πήρε τόσο κατάκαρδα που την παράτησε ο καλός της και για να τον εκδικηθεί, βγαίνει με το φίλο του; Και ο Άρμστρονγκ, πάλι, του φίλου του τη μικρή βρήκε; Τόσα κορίτσια υπάρχουν. Τέλος πάντων, οι δυο τους την περασμένη εβδομάδα δείπνησαν σε εστιατόριο της Νέας Υόρκης, ενώ το Σαββατοκύριακο πήγαν μαζί με τα παιδιά του Λανς στο Άσπεν. Κι όπως λένε αυτόπτες μάρτυρες όλοι τους ήταν μία... ωραία ατμόσφαιρα! Κρατήστε τον Γουίλσον μακριά από τα ξυράφια.