"Σιδερένιος" Σάκη!

08.02.2001
Επέστρεψε ο Σάκης στις...ρουβίτσες του πιο ανανεωμένος από ποτέ. Ο δημοφιλής αοιδός γύρισε δυναμικά κι έτσι που "χτυπιόταν" επί πίστας κανείς δεν πίστευε ότι πριν 15 μέρες υποβλήθηκε σε εγχείρηση μηνίσκου. Κι όμως ο Ρουβάς -περί ου ο λόγος- ήταν καλύτερος από ποτέ, γεμάτος ζωντάνια και κέφι, "εκστασιάζοντας" τις...ρουβίτσες που φώναζαν από κάτω.
Επέστρεψε ο Σάκης στις...ρουβίτσες του πιο ανανεωμένος από ποτέ. Ο δημοφιλής αοιδός γύρισε δυναμικά κι έτσι που "χτυπιόταν" επί πίστας κανείς δεν πίστευε ότι πριν 15 μέρες υποβλήθηκε σε εγχείρηση μηνίσκου. Κι όμως ο Ρουβάς -περί ου ο λόγος- ήταν καλύτερος από ποτέ, γεμάτος ζωντάνια και κέφι, "εκστασιάζοντας" τις...ρουβίτσες που φώναζαν από κάτω. Το "Απόλλων", λοιπόν άνοιξε και πάλι τις πύλες του μετά από δύο εβδομάδες και στο κέντρο έγινε το αδιαχώρητο. Βλέπετε το δίδυμο Ρέμος - Ρουβάς είναι το "must" του φετινού χειμώνα και η απουσία τους ήταν αισθητή.
Τι έκαναν όμως οι δυό τους τις μέρες αυτές; Ο Ρουβάς τις περισσότερες τις πέρασε στο κρεβάτι του "πόνου", ακολουθώντας ειδική θεραπεία, ενώ το προηγούμενο Σαββατοκύριακο πετάχτηκε μέχρι το Παρίσι. Εκεί συνδύασε "το τερπνόν μετά του ωφελίμου", που σημαίνει ότι επισκέφθηκε κορυφαίο ορθοπεδικό για το πόδι του - όχι ότι δεν εμπιστεύεται τον Αργύρη Μήτσου, το αντίθετο μάλιστα - αλλά συνάντησε και τη φίλη του Νάνα Μούσχουρη. Μαζί του ήταν -όπως πάντα- ο Ηλίας Ψινάκης, ενώ όσα λέγονται περί κρίσης στη φιλία τους, τίποτε από όλα δεν ισχύει.
Ο Ρέμος πάλι, σαν καλός συνάδελφος που είναι πήρε "σβάρνα" τα νυχτερινά κέντρα, όπου άδουν διάφοροι γνωστοί του. Εμείς τον "πιάσαμε" να ρένει με γαρύφαλλα τη Δέσποινα Βανδή, στο "REX" όπου εμφανίζεται και να πιάνει μαζί της το μικρόφωνο, τραγουδώντας γνωστές επιτυχίες. Να τραγουδάει τον συλλάβαμε και στην "Αθηναία", όπου βρέθηκε μαζί με τον κουμπάρο του -πρόκειται να τον παντρέψει- Άγγελο Διονυσίου.