Υπάρχουν τρίτα πρόσωπα;

09.02.2001
Δεν πρόλαβαν καλά - καλά να ανακοινώσουν το χωρισμό τους και οι φήμες ήδη οργιάζουν για τρίτα πρόσωπα. Ο λόγος για τη Νικόλ Κίντμαν και τον Τομ Κρούζ, το διαζύγιο των οποίων αποτελεί το Νο1 θέμα συζήτησης στα "στέκια" του Χόλιγουντ. Όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις οι εξηγήσεις από "ειδήμονες" δίνουν και παίρνουν.
Δεν πρόλαβαν καλά - καλά να ανακοινώσουν το χωρισμό τους και οι φήμες ήδη οργιάζουν για τρίτα πρόσωπα. Ο λόγος για τη Νικόλ Κίντμαν και τον Τομ Κρούζ, το διαζύγιο των οποίων αποτελεί το Νο1 θέμα συζήτησης στα "στέκια" του Χόλιγουντ. Όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις οι εξηγήσεις από "ειδήμονες" δίνουν και παίρνουν. Τα ταμπλόιντς αφιερώνουν σελίδες ολόκληρες στο διαζύγιο, δίνοντας "αποκλειστικές" ειδήσεις.
Μία από αυτές λέει ότι αιτία του χωρισμού είναι ο Τζόρτζ Κλούνεϊ, στα "δίχτυα" του οποίου μπλέχτηκε η κατά τα άλλα ψυχρή Κίντμαν. Το "παράνομο" ζευγάρι -λένε- είχε πυκνώσει τον τελευταίο καιρό τις συναντήσεις, ενώ κορυφή στο "παγόβουνο" ήταν οι εναγκαλιασμοί και οι τρυφερότητες αναμεσά τους στην τελετή απονομής των "Χρυσών Σφαίρων". Φίλοι του Κλούνεϊ, πάντως διαψεύδουν τα δημοσιεύματα, υποστηρίζοντας ότι ο πιο περιζήτητος εργένης είχε να συναντήσει την Κίντμαν δύο ολόκληρα χρόνια. Αν και ακούγεται λίγο παράξενο, διότι στο Χόλιγουντ ζουν. Τέλος πάντων.
Άλλα δημοσιεύματα φέρουν τον Κρουζ να έχει διαπράξει τη "μοιχεία" με τη συνάδελφό και συνονόματή του Πενελόπε Κρούζ. Λένε πως οι δύο ηθοποιοί στα γυρίσματα της νέας τους ταινίας είναι ιδιαίτερα διαχυτικοί μεταξύ τους, ενώ όταν ο Τομ ήταν στενοχωρημένος, λόγω των εντάσεων που είχε με την τότε σύζυγό του, η γλυκιά Ισπανίδα, τον παρηγορούσε, όπως αυτή...ήξερε. Κι εδώ υπάρχει μια σύγχυση, καθώς μέχρι χθες ξέραμε ότι η Κρούζ ήταν η νέα αγαπημένη του Νίκολας Κέητζ (μήπως "αγαπάει" περισσότερο από το κανονικό τους συμπρωταγωνιστές της);