Αυτή είναι...νύφη

08.02.2001
Υπόδειγμα "νύφης" είναι η Άννα Δρούζα. Η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια στάθηκε στο πλευρό της μέλλουσας πεθεράς της, η οποία αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας σαν μια καλή...νοσοκόμα. Κάθε βράδυ ξενυχτούσε μαζί με τον αγαπημένο της Νίκο Οικονόμου, στο πλευρό της της μητέρας του, ενώ αμμέριστη ήταν και είναι η συμπαράστασή της προς αυτόν.
Υπόδειγμα "νύφης" είναι η Άννα Δρούζα. Η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια στάθηκε στο πλευρό της μέλλουσας πεθεράς της, η οποία αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας σαν μια καλή...νοσοκόμα. Κάθε βράδυ ξενυχτούσε μαζί με τον αγαπημένο της Νίκο Οικονόμου, στο πλευρό της μητέρας του, ενώ αμμέριστη ήταν και είναι η συμπαράστασή της προς αυτόν. Τέτοια συμπαράσταση που παραλίγο να αναβάλει την εκπομπή της "Κατάλληλο για όλους" το προηγούμενο Σάββατο, προκειμένου να είναι στο νοσοκομείο.
Ο Νικόλας, όμως συνετός καθώς είναι παρότρυνε την αγαπημένη του να κάνει την εκπομπή πρώτα και μετά να αναλάβει τα "καθήκοντά" της. Αυτή τον υπάκουσε και βγήκε κανονικά. Τρόπος του λέγειν, δηλαδή, μια και ήταν φανερό ότι κάτι την απασχολούσε. Οι συνάδελφοί της προσπάθησαν να της φτιάξουν το κέφι, όμως μάταια. Η Άννα είναι καλή νύφη όχι μόνο στα λόγια, αλλά και στις...πράξεις.