Η Βίσση δεν έχει...φωνή

08.02.2001
Επειγόντως μια "ξεματιάστρα" πρέπει να φέρουν οι επιχειρηματίες των νυχτερινών κέντρων, μπας και διώξουν το "κακό μάτι" που τους έχει βρει. Μετά το "Απόλλων Παλλάς" έκλεισε και το "Fever" για δυο εβδομάδες. Αιτία το πρόβλημα της Άννας Βίσση στις φωνητικές χορδές.
Επειγόντως μια "ξεματιάστρα" πρέπει να φέρουν οι επιχειρηματίες των νυχτερινών κέντρων, μπας και διώξουν το "κακό μάτι" που τους έχει βρει. Μετά το "Απόλλων Παλλάς" έκλεισε και το "Fever" για δυο εβδομάδες. Αιτία το πρόβλημα της Άννας Βίσση στις φωνητικές χορδές. Η δημοφιλής τραγουδίστρια το τελευταίο διάστημα ένιωθε ενοχλήσεις στο λαιμό της, που τον τελευταίο καιρό έγιναν εντονότερες, με αποτέλεσμα να κλείσει η φωνή της. Οι γιατροί διέγνωσαν "οίδημα" των φωνητικών της χορδών, λόγω υπερκόπωσης και της συνέστησαν να μείνει σε αφωνία για 15 μέρες τουλάχιστον.
Στο πλευρό της διάσημης αοιδού έσπευσε αμέσως η καλή της φίλη και συνεργάτιδα, Καίτη Γαρμπή. Η Βίσση ξεκουράζεται στο σπίτι της στην Εκάλη, έχοντας συντροφιά το Νίκο Καρβέλα και την κόρη της Σοφία. Η διακοπή, πάντως έχει προκαλέσει τεράστιο πρόβλημα στο κέντρο με τα ρεζερβέ. Ο μέτρ του μαγαζιού τηλεφωνεί σε αυτούς που είχαν κλείσει τραπέζι -και δεν είναι λίγοι- για να ακυρώσει, με αποτέλεσμα ουκ ολίγες φορές να ακούει τον...εξάψαλμο.