Ανανέωση Τώρα από τη SHELMAN!

25.05.2005
Αλλάξτε διάθεση, ανακαινίζοντας τον χώρο σας με στυλ στο σπίτι ή στο εξοχικό, με τα υπέροχα ποιοτικά παρκέτα της SHELMAN.

Αλλάξτε διάθεση, ανακαινίζοντας τον χώρο σας με στυλ στο σπίτι ή στο εξοχικό, με τα υπέροχα ποιοτικά παρκέτα της SHELMAN. H SHELMAN είναι η μοναδική ελληνική εταιρεία, η οποία μπορεί να "καλύψει" κυριολεκτικά με την τεράστια γκάμα της από παρκέτα υψηλής ποιότητας κάθε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο, δίνοντας του υψηλή αισθητική. Η εγγυημένη ποιότητα, η αντοχή, οι πολλές χρωματικές επιλογές σε κάθε είδος αλλά και οι τιμές των παρκέτων της SHELMAN τα κάνουν τη No 1 επιλογή σας. Κάντε άμεσα λοιπόν την αλλαγή στον δικό σας προσωπικό χώρο, «επενδύοντας» με τα μοναδικά παρκέτα SHELMAN. Το παρκέτα της SHELMAN: · Χαρίζουν μοναδική αίσθηση ζεστασιάς, που δεν μπορούν να προσφέρουν άλλα "ψυχρά" υλικά.

*Είναι κλασικά, διαχρονικά και ταιριάζουν με όλα τα στυλ διακόσμησης εσωτερικού χώρου.

*Είναι φυσικά, οικολογικά και με μεγάλη αντοχή και διάρκεια ζωής.

*Είναι εύκολα στη συντήρηση και τον καθαρισμό.

*Μπορούν εύκολα να αντικατασταθούν ή να ανανεωθούν, αν και όποτε χρειαστεί.

*Προσθέτουν αξία στο σπίτι και σε κάθε κατασκευή.

ΕΙΔΗ ΠΑΡΚΕΤΩΝ

1. ΚΑΡΦΩΤΑ ΠΑΡΚΕΤΑ - "Κλασσική" πολυτέλεια

Τα καρφωτά παρκέτα αποτελούν το κλασσικό είδος παρκέτου στην αρχιτεκτονική και διακοσμητική. Τα καρφωτά παρκέτα SHELMAN, με όλα τα αισθητικά και ποιοτικά στοιχεία της ξυλείας σε πολλά είδη (Δρύς, Ιρόκο, Ντουσιέ κλπ), που επιλέγεται προσεκτικά από την Ευρώπη, την Αμερική και την Κεντροδυτική Αφρική, και με άριστη επεξεργασία υπερέχουν στην αγορά και εξασφαλίζουν ποιότητα και πολυτέλεια στην εμφάνιση.

2. ΚΟΛΛΗΤΑ ΠΑΡΚΕΤΑ - Ποιότητα πάνω απ' όλα

Η SHELMAN "απλώνει στα πόδια σας" την υψηλότερη ποιότητα και τη μεγαλύτερη γκάμα και στα κολλητά παρκέτα από είδη ξύλου, όπως : Iroko, Doussie, Golden Oak, Cameron, Δρύς Ευρώπης, Padouk και Sapelli. Αποτελούν την ιδανική λύση τόσο για νέες οικοδομές, όσο και για ανακαινίσεις κατοικιών, παλαιών κτιρίων και αναβαθμίσεις επαγγελματικών χώρων.

3. ΠΑΡΚΕΤΑ DECK - "Φυσική ομορφιά" για εξωτερικούς χώρους

Τα παρκέτα DECK χρησιμοποιούνται για την επένδυση επίπεδων επιφανειών εξωτερικών χώρων, όπως πισίνες, σκάλες, διάδρομοι, χώροι πάρκων κήπων, χώροι καταστημάτων ψυχαγωγίας κ.λ.π

4. ΠΡΟΒΕΡΝΙΚΩΜΕΝΑ ΠΑΡΚΕΤΑ DECOFLOOR - Έτοιμα να σας κατακτήσουν

Τα παρκέτα DECOFLOOR είναι έτοιμα προβερνικωμένα παρκέτα υψηλών αντοχών και μικρού πάχους -ιδανικά για ανακαινίσεις. Κατασκευάζονται από 3 στρώσεις ξύλου, και 5 στρώσεις ειδικά βερνίκια διαρκείας. Έχουν μοναδική σταθερότητα και ανθεκτικότητα στη χρήση και μεγάλη διάρκεια ζωής, αφού μπορούν να ξανατριφτούν και να ξαναλουστραριστούν αρκετές φορές.

5. ΠΑΡΚΕΤΑ MASTERFLOOR - Ανακαινίστε κάθε χώρο σας

Τα παρκέτα MASTERFLOOR είναι ένας τύπος έτοιμου παρκέτου Ευρωπαϊκής προέλευσης, που προσφέρει πρωτοποριακές και εγγυημένες λύσεις για κάθε χώρο. Η μεγάλη τους αντοχή σε συνδυασμό με την ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, καθιστά τα παρκέτα MASTERFLOOR ιδανικά για χώρους με μεγάλη κυκλοφορία, όπως επαγγελματικοί χώροι, καταστήματα, εκθέσεις, γραφεία, ιατρεία κ.λ.π. Τα παρκέτα MASTERFLOOR της SHELMAN τοποθετούνται εύκολα κουμπώνοντας μεταξύ τους, χωρίς κόλλες ή άλλα στερεωτικά πάνω σε οποιοδήποτε προϋπάρχον πάτωμα. Ειναι η ιδανική λύση για οικονομική ανακαίνιση.

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ SHELMAN

Τα παρκέτα SHELMAN ξεχωρίζουν για τα μοναδικά ποιοτικά τους χαρακτηριστικά, που οφείλονται στους εξής λόγους:

*Στη σχολαστική επιλογή της πρώτης ύλης στον τόπο προέλευσης της.

*Στην κοπή και την επεξεργασία του ξύλου, με διαδοχικούς ελέγχους ποιότητας, σε κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας.

*Στην αυστηρή διαλογή παρκέτου με κριτήριο την εμφάνιση ώστε να επιτυγχάνεται η μεγαλύτερη δυνατή ομοιογένεια. Το ξύλο βέβαια σαν φυσικό προϊόν, παρουσιάζει χρωματικές διαφοροποιήσεις, χωρίς να χάνει τη γοητεία του.

*Στην προσεκτική ξήρανση του ξύλου σε ειδικούς, ηλεκτρονικά προγραμματισμένους θαλάμους, με ιδανικό συνδυασμό θερμοκρασίας και υγρασίας.

*Στις προσιτές τιμές τους Τα παρκέτα της SHELMAN είναι διαθέσιμα σε ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων πώλησης παρκέτου μαζί με όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ καθώς και όλες τις τεχνικές πληροφορίες, καθώς και δυνατότητα παροχής τοποθέτησης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ