Μαγικός κωδικός!

23.05.2005
Το Mega, ο σταθμός που δεν διστάζει να πρωτοπορεί και να υιοθετεί νέες τάσεις, προχωρεί σε μια ακόμη δυναμική δραστηριότητα: συνεργάζεται με τα Carrefour και φέρνει στην Ελλάδα τον «Μαγικό Κωδικό».

Το Mega, ο σταθμός που δεν διστάζει να πρωτοπορεί και να υιοθετεί νέες τάσεις, προχωρεί σε μια ακόμη δυναμική δραστηριότητα: συνεργάζεται με τα Carrefour και φέρνει στην Ελλάδα τον «Μαγικό Κωδικό». Έτσι, από τις 16 Μαΐου έως τις 12 Ιουνίου 2005, οι τηλεθεατές του Mega θα έχουν το αποκλειστικό προνόμιο και την μοναδική ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μια κεφάτη αμφίδρομη διαδικασία και να κερδίσουν πλήθος δώρα: Διακοπές εφ' όρου ζωής, τηλεοράσεις plasma, αυτοκίνητα, κρουαζιέρες, αεροπορικά εισιτήρια, 550.000 Δωροεπιταγές.

Περισσότερα από 2.000.000 Ευρώ περιμένουν τους τυχερούς τηλεθεατές του Mega, κρυμμένα πίσω από την κόκκινη καρδιά του Mega και σε ένα μαγικό χαρτάκι με τον τυχερό κωδικό. Η διαδικασία είναι απλή: ειδικά σηματοδοτημένα μαγικά προϊόντα περιμένουν τους καταναλωτές στα Carrefour. Για «μαγικά προϊόντα» συνολικής αξίας 5 ευρώ αντιστοιχεί ένα μαγικό κουπόνι. Το κάθε κουπόνι έχει έναν κρυπτογραφημένο μαγικό κωδικό που αποκαλύπτεται μόνον όταν έρχεται σε επαφή με ένα ειδικό τηλεοπτικό σήμα, σε σχήμα καρδιάς που θα εμφανίζεται σε τακτά χρονικά διαστήματα στην οθόνη του Mega.

Τοποθετώντας τον «Μαγικό Κωδικό» πάνω στις κόκκινες καρδιές αποκαλύπτεται, εφόσον υπάρχει, το κρυμμένο δώρο. Οι τυχεροί μπορούν να επιστρέψουν στα Carrefour για να παραλάβουν τα δώρα τους αλλά και για να προκαλέσουν την τύχη τους για μια ακόμη φορά. Όσο για τα κουπόνια που δεν κέρδισαν...υπάρχει και η Δεύτερη Ευκαιρία. Με άλλα λόγια, οι τηλεθεατές που δεν έχουν κερδίσει, θα μπορούν να εξαργυρώνουν τους «Μαγικούς Κωδικούς» τους σε αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια αλλά και άλλα εμπορικά προνόμια.