La Redoute

09.02.2005
Τον Ιανουάριο του 2005 ιδρύεται στην Ελλάδα η θυγατρική του γνωστού καταλόγου La Redoute, μέλος του Ομίλου ειδών πολυτελείας Pinault Printemps Redoute (PPR)...

Τον Ιανουάριο του 2005 ιδρύεται στην Ελλάδα η θυγατρική του γνωστού καταλόγου La Redoute, μέλος του Ομίλου ειδών πολυτελείας Pinault Printemps Redoute (PPR) ο οποίος εκπροσωπεί κάποιες από τις μεγαλύτερες μάρκες παγκοσμίως, μερικές εκ των οποίων είναι οι ακόλουθες:


Η Lα Redoute ιδρύθηκε το 1873 σαν μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση που το 1922 ανέπτυξε το εμπόριο δια αλληλογραφίας και πολύ γρήγορα γνώρισε μεγάλη επιτυχία ώστε κατέκτησε την πρώτη θέση στη γαλλική αγορά.

Από την ίδρυσή της η εταιρεία έχει αφοσιωθεί στη διάδοση της τελευταίας λέξης της γαλλικής μόδας σε κάθε σπίτι κι έτσι σήμερα προσφέρει το french style σε 18 εκατομμύρια πελάτες σε 20 χώρες. Μάρκες της εταιρείας όπως unite, soft grey, laura clement, active wear, tipster δίνουν το διαφορετικό στίγμα των προϊόντων.

Η La Redoute παρέχει ρούχα για όλη την οικογένεια καθώς και λευκά είδη. Πρωτοπόρος της γνωστής σε όλους πλέον τάσης της αγοράς MASSTIGE συνεργάζεται με σχεδιαστές υψηλής ραπτικής προσφέροντας προϊόντα προσιτά σε όλους. Ξεκινώντας από την Emmanuelle Kahn το 1969 έως τον κατάλογο Άνοιξη-Καλοκαίρι 2005 με τον Jean Paul Gaultier, περνώντας από τον Issey Miyake το καλοκαίρι 1993, τον Karl Lagerfeld το καλοκαίρι 1994 τον Yves Saint Laurent τον χειμώνα 1996, τον Guy Laroche τον χειμώνα 1998, την Chloe το καλοκαίρι 2000, τον Ungaro το καλοκαίρι 2001, τον Paco Rabanne το καλοκαίρι 2002 και πολλούς άλλους.

Επίσης, διασημότητες φωτογραφίζονται για τον κατάλογο της La Redoute προτείνοντας έτσι τα αγαπημένα τους αντικείμενα στο ευρύ κοινό. Στον κατάλογο Φθινόπωρο-Χειμώνας 2004 η Isabelle Adjani, στον κατάλογο Άνοιξη-Καλοκαίρι 2005 η Κιάρα Μαστρογιάννη με τον σύζυγό της, Benjamin Biolay, γνωστό Γάλλο τραγουδιστή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ