Swatch St. Valentine's

04.02.2004
Για την ημέρα των ερωτευμένων, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η Swatch ετοίμασε 2 πολύ ξεχωριστά και υπέροχα κοσμήματα. Ένα βραχιόλι και ένα ρολόι.
Για την ημέρα των ερωτευμένων, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η Swatch ετοίμασε 2 πολύ ξεχωριστά και υπέροχα κοσμήματα. Ένα βραχιόλι και ένα ρολόι. Διαλέξτε ένα από τα δύο ή και τα δύο ακόμη, για να χαρίσετε στις 14 Φεβρουαρίου στην αγαπημένη σας. Πρόκειται για κάτι ξεχωριστό, κάτι μοναδικό που σίγουρα θα την εντυπωσιάσει...

Swatch St. Valentine's Bijoux 2005

Έρωτας με την πρώτη ματιά και για πάντα. Η αγάπη είναι παντού, είναι ένα μυστήριο και ένα κοινό μυστικό που όλοι γνωρίζουν...Ένα βραχιόλι κόσμημα είναι και έρωτας με την πρώτη ματιά. Το βέλος φτιαγμένο από ατσάλι όπως και η καρδιά που το δέχεται αλλά και οι κρίκοι που το ενώνουν. Πανέμορφο! Η καρδιά έχει στο περίγραμμά της μια σειρά από 44 κρύσταλλα.

Swatch St. Valentine's Special 2005

Κόκκινο είναι το χρώμα της αληθινής αγάπης... της Swatch! Ένα Lady Swatch, τυλιγμένο σε μια μοναδική συσκευασία με ένα απίθανο κερί για την δημιουργία της κατάλληλης ατμόσφαιρας στην αξέχαστη αυτή περίσταση.

Περιγραφή ρολογιού Δύο μενταγιόν, ατσάλινες καρδιές με 10 λευκά κρύσταλλα στο περίγραμμά τους, να κρέμονται από τις γυαλιστερές αγκράφες του δερμάτινου κόκκινου λουριού. Διαφανής πλαστική Lady κάσα με γυαλισμένο κατακόκκινο καντράν. Ασημένια Αραβικά νούμερα από το 1 μέχρι το 12: ασημένιοι μεταλλικοί δείκτες ώρας, λεπτών και δευτερολέπτων να περιστρέφονται πάνω στο καντράν.
Special συσκευασία: κόκκινο κουτί, γυάλινη θήκη με λευκές καρδιές, κερί.
Για περισσότερες πληροφορίες: Swatch Group Greece, κα. Τίνα Μαυρίδου & κα. Κάτια Νίκου, τηλ. 210 9565656

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ