Νέο Visible Lift

26.04.2001
Η L' Οreal, η πρώτη εταιρεία που λάνσαρε φον ντε τεν για τη μείωση των ρυτίδων, παρουσιάζει τώρα το νέο Visible Lift. Πρόκειται για ένα νέο προϊόν, που περιέχει δύο φορές περισσότερη Pro-Retinol A, για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα ενάντια στο χρόνο.
Η L' Οreal, η πρώτη εταιρεία που λάνσαρε φον ντε τεν για τη μείωση των ρυτίδων, παρουσιάζει τώρα το νέο Visible Lift. Πρόκειται για ένα νέο προϊόν, που περιέχει δύο φορές περισσότερη Pro-Retinol A, για ακόμα καλύτερη αποτελέσματα ενάντια στον χρόνο.
Το Visible Lift, χάρη στους μικροαντανακλαστές φωτός, σβήνει ορατά τις μικρές ρυτίδες και, χάρη στην ενισχυμένη ποσότητα Pro-Retinol Α , βελτιώνει τη σύσφιξη του δέρματος.
Το προϊόν είναι κατάλληλο και για το καλοκαίρι, καθώς η σύνθεσή του περιέχει ένα φωτοπροστατευτικό σύστημα (SPF 12), που είναι συνδυασμός του UVB και της Βιταμίνης C, με αποτέλεσμα να προστατεύει από τις καθημερινές ηλιακές ακτίνες.
Απαραίτητο συμπλήρωμα του φον ντε τεν είναι η πούδρα Visible Lift που, χάρη στην εξαιρετική σύνθεσή της, αντανακλά το φως και, χάρη στη απαλή υφή της, δίνει στην επιδερμίδα λεία και βελούδινη όψη.