6 πρωτότυπες ιδέες για μανικιούρ για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

09.02.2022
6 πρωτότυπες ιδέες για μανικιούρ για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου
Εσύ ποιο θα διαλέξεις;

Η τέχνη των νυχιών δεν είναι απλώς ένας τρόπος για να εκφραστεί κάποιος - το μανικιούρ έχει εξελιχθεί σε αξεσουάρ, κάτι παρόμοιο με κοσμήματα. Και καθώς η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι προ των πυλών, μας δίνει μια άλλη δικαιολογία για να αλλάξουμε το μανικιούρ μας και να δοκιμάσουμε κάτι νέο. Και ενώ πολλές ιδέες για τα νύχια για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μπορεί να φανούν εξωπραγματικές, δεν χρειάζεται να είναι έτσι.

Το dark french mani μας δείχνει πως να κάνουμε το γαλλικό...αλλιώς

Παρακάτω, θα δεις τις καλύτερες ιδέες για μανικιούρ για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου που θα θέλεις να αναδημιουργήσεις το συντομότερο δυνατό.

Ροζ κυματιστά νύχια

Οι καμπύλες γραμμές είναι μια δροσερή πινελιά στο κλασικό look στα νύχια του Αγίου Βαλεντίνου. Στρώσε σε μια διάφανη βασική στρώση, ακολουθούμενη από ένα λεπτό ροζ χρώμα.

Συνδύασε και ταίριαξε το ροζ με το γαλλικό μανικιούρ

Παραλείψτε τα σχέδια καρδιών και μείνετε σε ένα διασκεδαστικό σχέδιο με γαλλική μύτη που περιλαμβάνει μερικές διαφορετικές αποχρώσεις του ροζ.

Groovy ροζ και κόκκινα νύχια

Ο συνδυασμός κόκκινου, μωβ και ροζ με ένα κυματιστό σχέδιο εμπνευσμένο από τη δεκαετία του '70 θα σε κάνει να είσαι απόλυτα στη μόδα χωρίς υπερβολές.

Νύχια εμπνευσμένα από καραμέλες

Μετάτρεψε το μανικιούρ σου και κόλλησε αυτοκόλλητα σε σχήμα καρδιάς με χαριτωμένες φράσεις πάνω τους σε κάθε νύχι.

Κομψές κόκκινες καρδιές

Πέρασε μια βάση πριν βάψεις με το χέρι μικροσκοπικές καρδιές στα νύχια σου για ένα πιο διακριτικό μανικιούρ για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Περίγραμμα γαλλικού μανικιούρ
Για ένα νέο look στο γαλλικό μανικιούρ, σχεδίασε ένα διπλό λεπτό περίγραμμα στις άκρες.