Τα σχέδια που αξίζει να δοκιμάσεις στο επόμενο ραντεβού σου

04.10.2021
Τα σχέδια που αξίζει να δοκιμάσεις στο επόμενο ραντεβού σου
Γιατί η τέλεια τέχνη στα νύχια είναι για να διαρκεί

Το ail art είναι μια από τις μεγάλες χαρές που έχουμε στη ζωή, οπότε είναι κρίμα όταν εσύ ή η αισθητικός σου τα δίνετε όλα, μόνο το σχέδιο να χαθεί μέσα σε μία ή δύο ημέρες. Και ενώ μάλλον ήδη γνωρίζεις ότι τα τζελ είναι σωτήρια για όσες από εμάς είναι επιρρεπείς στα ατυχήματα, αυτό που αξίζει να θυμηθούμε είναι ότι το τζελ μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία ακόμη και των πιο περίπλοκων σχεδίων.

Η Kendall Jenner μας δείχνει ένα διαφορετικό τρόπο να κάνουμε το γαλλικό μανικιούρ

"Προτιμώ να κάνω το nail art χρησιμοποιώντας τζελ αντί για κανονική βερνίκι", λέει nail artist η Brittney Boyce. "Το τζελ τείνει να είναι πιο έντονα χρωματισμένο, επιτρέποντάς σου να δημιουργήσεις λεπτές γραμμές και λεπτομέρειες". Επιπλέον, δεν χρειάζεται να περιμένεις να στεγνώσει το βερνίκι.

Δες παρακάτω μερικά σχέδια που αξίζει να δοκιμάσεις:

Drip Effect

"Εξακολουθώ να έχω εμμονή με ένα χρωματιστό γαλλικό άκρο ή μια παραλλαγή του γαλλικού", λέει η Boyce. "Αυτή η αφηρημένη σταγόνα είναι κάτι το διαφορετικό".

Λεπτά μισοφέγγαρα

"Τα κοντά νύχια είναι υπέροχα για λεπτά γαλλικά ή καθαρά σχέδια μισού φεγγαριού", λέει η Boyce, προσθέτοντας ότι "φαίνονται μινιμαλιστικά και cool".

Color blocking

Terrazzo

Αν σου αρέσει αυτή η τάση στη διακόσμηση σπιτιού, μπορείς να την εφαρμόσεις και στα νύχια σου με ταμπονάρισμα.

Πολύχρωμο γαλλικό

Η χρήση διαφορετικών βερνικιών για κάθε νύχι παρέχει πρόσθετο ενδιαφέρον χωρίς δυσκολία.