Νύχια Aurora: Το νέο μαγικό χρώμα που έγινε viral σε όλον τον κόσμο

14.04.2021
Νύχια Aurora: Το νέο μαγικό χρώμα που έγινε viral σε όλον τον κόσμο
Θα συμφωνήσεις πως όταν τα νύχια σου είναι περιποιημένα αισθάνεσαι πολύ όμορφα. Μιας και τα καταστήματα περιποίησης νυχιών είναι πλέον ανοιχτά, θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε για το νέο trend της σεζόν που δεν είναι άλλο από τα νυχια aurora ώστε την επόμενη φορά να ξέρεις να τα ζητήσεις. Παρακάτω είναι όσα πρέπει να ξέρεις, συμπεριλαμβανομένης της προέλευσης του σχεδιασμού και πώς να κάνεις τα νύχια aurora στο σπίτι σου.

Τι είναι τα νύχια Aurora;

Τα νύχια Aurora είναι - όπως υποδηλώνει το όνομά τους - αρκετά μαγικά. Αν σκεφτείς τι αντιπροσωπεύει πραγματικά η λέξη aurora (ένα φυσικό ηλεκτρικό φαινόμενο, το οποίο οδηγεί σε απίστευτες φωτεινές αποχρώσεις σε όλο τον ουρανό), μπορείς να καταλάβεις πολύ γρήγορα τι να περιμένεις από τα νύχια aurora. Αυτά τα νύχια είναι ιριδίζοντα, ολογραφικά ή γαλακτερά, και «συλλαμβάνουν» το φως με όμορφους τρόπους.

«Μου αρέσει ο τρόπος με τον οποίο αυτά τα νύχια «συλλαμβάνουν» το φως, μοιάζουν με ένα πραγματικό φίλτρο», λέει στο Bustle η τεχνίτρια νυχιών Suzi Rezler.

«Αυτό είναι ένα ακόμη σχέδιο - ακολουθώντας την τάση των νυχιών Velvet - που δημιουργεί ένα μαγικό μυστηριώδες αποτέλεσμα», λέει η ομάδα του Selfish salon. «Τα λαμπερά και ιριδίζοντα εφέ είναι κάποιες εξαιρετικά δημοφιλείς τάσεις νυχιών αυτή τη στιγμή».

Όπως πολλές επιδραστικές τάσεις νυχιών στο Instagram, τα νύχια aurora προέρχονται από τη Νότια Κορέα. Η τάση άρχισε να γίνεται viral μέσω του hashtag # 오로라 네일 (δηλαδή «νύχια aurora» γραμμένα στη γραφή Hangul της Κορέας), το οποίο έχει χρησιμοποιηθεί σε πάνω από 140.000 post στο Instagram, ενώ η αγγλική έκδοση, #AuroraNails, μετρά πάνω από 70.000 hashtags.

Πώς μπορείς να πετύχεις το εφέ Aurora στο σπίτι;

Αν θέλεις ένα πραγματικά επαγγελματικό φινίρισμα, θα προτείναμε να επισκεφτείς ένα σαλόνι νυχιών. «Σε ένα σαλόνι, η εμφάνιση δημιουργείται με τρίψιμο των νυχιών με ιριδίζουσα σκόνη χρωμίου», εξηγεί η Rezler. «Στη συνέχεια θα κόψουν ένα μακρόστενο ολογραφικό φύλλο που είναι μικρότερο από την πλάκα των νυχιών σου και θα το τοποθετήσουν κεντρικά από πάνω προς τα κάτω στο νύχι, χρησιμοποιώντας σκληρό τζελ για να περιληφθεί το αλουμινόχαρτο και να χτίσει μια ανυψωμένη περιοχή. Στη συνέχεια, θα περάσουν από πάνω top coat για ακόμα μεγαλύτερη λάμψη».

Μπορείς πραγματικά να το δοκιμάσεις από το σπίτι, αλλά είναι ένα πολύ προχωρημένο look για να επιλέξεις αν δεν είσαι επαγγελματίας τεχνίτρια νυχιών. Υπάρχουν όμως πολλά μαθήματα στο YouTube που μιλούν για αυτή τη διαδικασία, αλλά όπως εξηγούν, θα πρέπει πρώτα να παραγγείλεις τα χρώματα και τα αλουμινόχαρτα σου.